Zoek
  1. boeken
  2. 107 losbrekers voor meer plezier op het werk.

107 losbrekers voor meer plezier op het werk. boek PDF

Geschreven door Jacky van de Goor

Dit boek direct kopen via deze link.

107 losbrekers voor meer plezier op het werk. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek 107 losbrekers voor meer plezier op het werk. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van 107 losbrekers voor meer plezier op het werk.:

Het is tijd om op het werk een frisse wind te laten waaien! Met de 107 losbrekers uit dit boek kun je direct meer plezier, positiviteit en verwondering creëren. Als je het gevoel hebt dat je en je collega's wat meer energie en enthousiasme kunnen gebruiken, dan is dit precies wat je nodig hebt. Open het boek, scheur de pagina uit en doe de opdracht. Zo eenvoudig is het. Je kunt de losbrekers zowel alleen als met je collega's of zelfs met je hele team doen. De losbrekers zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten uit de positieve psychologie. Ze zijn simpel en speels, waardoor je direct resultaat krijgt. Probeer bijvoorbeeld eens een verhaal te vertellen waar iedereen aan mee moet werken, of schrijf een kort gedicht samen met je collega's. Zo voeg je op een leuke manier wat afwisseling toe aan je werkdag. De losbrekers helpen je om meer zin, fun, verwondering en positieve aandacht te creëren. Verantwoord gestoord!

Aantal pagina's

112

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Thema

EAN-Code

9789462722057

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van 107 losbrekers voor meer plezier op het werk. door Jacky van de Goor gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt 107 losbrekers voor meer plezier op het werk. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van 107 losbrekers voor meer plezier op het werk. onder EAN-code 9789462722057 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Managementboeken Populaire psychologie Facilitair management Positieve psychologie Boeken

107 losbrekers voor meer plezier op het werk. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als 107 losbrekers voor meer plezier op het werk. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de 107 losbrekers voor meer plezier op het werk. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor 107 losbrekers voor meer plezier op het werk. in grote mate positief.

107 losbrekers voor meer plezier op het werk. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de 107 losbrekers voor meer plezier op het werk. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van 107 losbrekers voor meer plezier op het werk. te kopen.

Het boek 107 losbrekers voor meer plezier op het werk. onder EAN code 9789462722057  is geschreven door: Jacky van de Goor.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van 107 losbrekers voor meer plezier op het werk. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van 107 losbrekers voor meer plezier op het werk. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van 107 losbrekers voor meer plezier op het werk. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van 107 losbrekers voor meer plezier op het werk. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van 107 losbrekers voor meer plezier op het werk.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van 107 losbrekers voor meer plezier op het werk. aanbieden. De PDF-versie van 107 losbrekers voor meer plezier op het werk. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00