Zoek
  1. boeken
  2. 75 helpende vragen spel.

75 helpende vragen spel. boek PDF

Geschreven door Monique Bellersen

Dit boek direct kopen via deze link.

75 helpende vragen spel. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek 75 helpende vragen spel. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van 75 helpende vragen spel.:

75 Helpende Vragen Spel is voor iedereen die een extra hulpmiddel wil hebben bij het stellen van de juiste vragen. Het spel bestaat uit 75 kaarten met vragen en één joker om je eigen vraag aan toe te voegen. De vragen in het spel zijn zo opgesteld dat ze zowel positieve als helpende vragen zijn. Deze vragen kunnen in veel verschillende situaties worden gebruikt, zoals in intervisie, coaching, supervisie, mediation, maar ook bij andere gesprekken tussen mensen of groepen, zoals werkoverleggen, brainstorm- en teamsessies, projectoverleg of voor leidinggevenden bij het voeren van gesprekken. Het 75 Helpende Vragen Spel is de ideale manier om je gesprekken te verrijken met een verscheidenheid aan vragen. Het spel is ontwikkeld door professionals die een diepgaande kennis hebben van intervisie en de verschillende intervisiemethoden. De vragen in het spel zijn verdeeld over verschillende categorieën, waaronder open en verdiepende vragen, vragen om feedback te krijgen, vragen om een probleem op te lossen, vragen om jezelf te versterken en nog veel meer. Door het spel te gebruiken, kun je je gesprekken dieper en interessanter maken en je vaardigheden verbeteren.

Aantal pagina's

Taal

Nederlands

Uitgever

Vakmedianet Management B.V.

EAN-Code

9789462761278

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van 75 helpende vragen spel. door Monique Bellersen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt 75 helpende vragen spel. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van 75 helpende vragen spel. onder EAN-code 9789462761278 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Bedrijfskunde Leiderschap Boeken

75 helpende vragen spel. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als 75 helpende vragen spel. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de 75 helpende vragen spel. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor 75 helpende vragen spel. in grote mate positief.

75 helpende vragen spel. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de 75 helpende vragen spel. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van 75 helpende vragen spel. te kopen.

Het boek 75 helpende vragen spel. onder EAN code 9789462761278  is geschreven door: Monique Bellersen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van 75 helpende vragen spel. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van 75 helpende vragen spel. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van 75 helpende vragen spel. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van 75 helpende vragen spel. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van 75 helpende vragen spel.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van 75 helpende vragen spel. aanbieden. De PDF-versie van 75 helpende vragen spel. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00