Zoek
  1. Boeken overzicht
  2. thriller

Top 10 thriller boeken - Beste boeken thriller

Ben je het internet aan het afstruinen om een thriller boek te kopen? Dan zit je bij boekenfpdfdownload.nl helemaal goed. Wij hebben onderzocht welke 10 thriller boeken het beste en meest populair zijn. Welk dat zijn lees je op onze website. 

Wij hebben voor jou de top 10 beste thriller boeken samengesteld. Wij zijn er van overtuigd dat dit dé bestseller thriller boeken 2023 gaan worden. 
Door het enorme aanbod is het lastig om een keuze te maken voor een echt goed boek. Wij denken dat we dat met onze top 10 beste thriller boeken hebben opgelost. Dit zijn wat ons betreft de 10 beste thriller boeken van het moment.

Auteur foto
Reina

Ik ben Reina, een boek en artikelrecensent. Ik ben gepassioneerd over het lezen en beoordelen van literatuur. Ik begon toen ik een tiener was en kon niet stoppen met het schrijven van recensies. Ik schrijf recensies voor mijn blog en verschillende tijdschriften. Ik geniet van het lezen van de verschillende boeken en het schrijven van mijn feedback. Dankzij mijn werk ben ik een erkende recensent en heb ik meer dan duizend recensies geschreven. Ik ben dankbaar dat ik mijn passie kan uiten door het schrijven van recensies.

Inhoudsopgave

Top 10 beste boeken thriller

Hier lees je onze top 10 beste boeken thriller. Naar onze mening zijn dit momenteel de meest populaire thriller boeken. Met deze top 10 weet je zeker dat je een goede thriller boek in handen hebt. Kies het boek uit welke jou het meeste aanspreekt en geniet van veel leesplezier!

1. Joona Linna Spin

Joona Linna Spin is een spannende thriller die Saga naar de schimmige wereld achter de dreigende boodschap voert. Het verhaal begint in Stockholm, waar Saga wordt geconfronteerd met de duistere geschiedenis van een vermiste arts. Ze begint te onderzoeken wat er precies is gebeurd en stuit op gevaren die nog niet eerder waren aangetroffen. Deze thriller neemt de lezer mee op een gevaarlijke reis. De spanning neemt toe met elke pagina, waardoor de lezer meegesleept wordt in een wereld vol mysterie en avontuur. De intense stijl van schrijven en de opwindende plot zijn een must voor fans van spanning en sensatie. Joona Linna Spin is een boek dat gelezen moet worden.

2. De jongens uit Biloxi

De jongens uit Biloxi is de nieuwste thriller van John Grisham die het verhaal vertelt van twee jongens die opgroeien in de stad Biloxi. Ze zijn beide uit immigrantenfamilies afkomstig, maar de een is de zoon van een advocaat en de ander de zoon van een tuinman. De jongens worden vrienden maar komen als volwassenen tegenover elkaar te staan in een rechtbank. Het gaat om een gevecht op leven en dood. Deze thriller neemt je mee in een intense reis, gevuld met plotwendingen en verrassende onthullingen. Je leert de twee personages steeds beter kennen terwijl je meeleeft met hun verdriet, hun hoop en hun strijd. Door de intensiteit van het verhaal en de spanning die het oproept, zal je tot het laatste moment blijven ademloos toekijken of de jongens uit Biloxi uiteindelijk als winnaars of verliezers uit de strijd zullen komen.

3. Gletsjer

Gletsjer, het sensationele debuut van Maaike van Dijk, is een boeiende thriller die je meeneemt naar de bergen in Duitsland. In dit boek wordt de lezer meegenomen in een spannend avontuur waarin Maaike haar zus probeert te redden. Maaike is vastbesloten om de waarheid boven tafel te krijgen, maar komt al snel tot de ontdekking dat dat een gevaarlijke missie is. Ondertussen heeft Maaike ook te maken met een gevaarlijke liefdesaffaire. Terwijl ze steeds meer in het mysterie verwikkeld raakt, ontdekt Maaike dat er meer aan de hand is dan alleen het verdwijnen van haar zus. Gletsjer is een intens verhaal vol spanning, liefde en verraad dat je compleet meesleurt. Deze thriller is een pageturner die je niet meer uit je handen legt. Gletsjer is een adembenemende thriller die je meesleept naar de bergen van Duitsland. Maaike is vastbesloten om haar zus te vinden, maar krijgt hierbij te maken met gevaren en verraderlijke liefdesaffaires. Het verhaal is vol spanning en verraad en zal je helemaal meesleuren. Word getrakteerd op een intens boek vol avontuur, liefde en mysterie!

4. Fairy Tale

Charlie's leven wordt een sprookje als hij op een dag een mysterieuze koffer ontvangt. De koffer bevat een spiegel die hem in staat stelt om in een andere wereld te reizen. In deze andere wereld ontmoet hij Magica, een wonderbaarlijke fee die hem laat zien dat alles wat hij doet het waard is. Met Magica's magische krachten, en met de kracht die hij uit zijn verdriet haalt, begint Charlie een avontuurlijke reis om zijn wereld te redden. Fairy Tale is een magisch en ontroerend verhaal dat vol zit met avontuur, fantasie en hoop. Het volgt de reis van Charlie als hij de wereld redden, en de liefde van Magica als ze hem helpt om zijn doel te bereiken. De schrijver weet precies hoe hij de kracht van verhalen moet gebruiken om de lezer mee te nemen op een reis waar het verleden en het heden samenkomen. De prachtige tekeningen en de magische vertellingen die deze vertelling bevat, zullen de lezer op een magische reis sturen. Fairy Tale is een onvergetelijk avontuur dat zal inspireren tot het verkennen van je dromen en het bereiken van je doelen.

5. Gewetenloos

Gewetenloos is een nagelbijtende standalone thriller van de Queen of Crime. De verhaallijn draait om Emily Vaughn, die op het punt staat om het eindexamenfeest te beleven. Helaas heeft Emily een geheim, dat uiteindelijk fataal is. Veertig jaar later is de moord op haar nog steeds onopgelost. Andrea Oliver komt naar de stad om een rechter te beschermen en heeft een geheime agenda: ze wil gerechtigheid voor Emily vinden. Andrea stuit op een web van leugens en samenzweringen, dat haar dieper in het verhaal trekt. Haar leven wordt gevaarlijk als ze dichter bij de waarheid komt. Gewetenloos is een adembenemende thriller met een spannende plot en een gedetailleerde setting. Er wordt een nieuw licht geworpen op de moordzaak, die veertig jaar geleden zo mysterieus gebleven is. Het verhaal gaat over moord, schuld en gerechtigheid, met een boeiende plot die de lezer zal meeslepen.

6. Oktober

Rosa Hartung is van plan om haar ambtstermijn te gebruiken om een einde te maken aan het geweld tegen vrouwen en kinderen. Ze is vastbesloten om de samenleving te veranderen en heeft een breed scala aan wetten en programma's opgesteld om dit doel te bereiken. Haar verhaal is een verhaal van twijfel, verdriet en moed. Oktober, de roman van Rosa Hartung, is een meeslepend verhaal over liefde en verlies, maar ook hoop en verandering. Haar verhaal is een emotioneel, maar ook krachtig verhaal. De personages die Rosa Hartung creëert, leven in een wereld die moeilijk te begrijpen is, maar waarvan uiteindelijk veel te leren valt. Het verhaal biedt een uniek kijkje in de wereld van de sociale zaken, maar ook in de kracht van de menselijke geest. Oktober is een schitterende roman geschreven met veel gevoel en gevoeligheid. Rosa Hartung gebruikt prachtige taal om haar verhaal te vertellen en ons te laten zien wat er kan gebeuren als we niet stoppen met het aanpakken van geweld tegen vrouwen en kinderen. Deze roman is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in sociale zaken en het verbeteren van de wereld.

7. Jack Reacher 27 Geen plan B

Jack Reacher nr. 27 'Geen plan B' is het meest recente boek in de bestseller-serie van Lee Child. Reacher is een voormalig legerarts die de wereld rondreist om misdaad en onrecht te bestrijden. In 'Geen plan B' staat de held Reacher voor een onmogelijke opdracht. Hij moet twee vermiste personen vinden in een onbekende stad. Dit is een van Reachers meest uitdagende missies ooit. Het verhaal wordt ondersteund door een nerveuze spanning en een onvoorspelbare plot. Jack Reacher heeft weer al zijn talenten nodig om deze opdracht te volbrengen, maar hij is ook op zoek naar antwoorden op persoonlijke vragen. De lezer wordt meegenomen in een wereld vol verrassingen, spanning en actie. Uiteindelijk heeft Reacher maar één doel: de vermiste personen vinden. Wil jij weten of hij daarin slaagt? Lees dan Jack Reacher 27 'Geen plan B' van Lee Child. Jack Reacher 27 'Geen plan B' is een razend spannend boek met een verrassende plot. Reacher is een charismatische held die het onmogelijke lijkt te bereiken. Het boek is geschreven in een helder en toegankelijk taalgebruik, waardoor het gemakkelijk te begrijpen is. Of je nu een fan bent van Reacher of niet, dit verhaal is een must-read dat je in één adem uitleest. Laat je meevoeren in de avonturen van Jack Reacher en lees.

8. November

November is het boek dat deze stad en de bewoners ervan tot leven brengt. Het is geschreven door de beste verhalenvertellers van onze tijd en brengt een fascinerende wereld tot leven. Het verhaal begint met een mysterieuze man in een onbekende wagen die in de stad aankomt. Hij weet iets over de bewoners van Lock Haven wat niemand anders weet. November is een fascinerend boek dat de lezer meeneemt in een wereld vol avontuur, mysterie, verhalen en geheimen. Het boek portretteert de bewoners van Lock Haven op een realistische manier, waardoor je je als lezer meer verbonden voelt met de mensen en hun verhalen. Bovendien is het boek geschreven in een prachtige stijl, waardoor het een genot is om te lezen. Het boek is dan ook perfect voor wie op zoek is naar een leeservaring die je niet snel zal vergeten. November is het verhaal over de schoonheid en de kracht van het leven in een kleine stad. Het verhaal geeft je zicht op de ware aard van de bewoners, hun verlangens en dromen en hun geheimen. Het verhaal voelt als een warm bad waar je je in kunt ontspannen en je gedachten kunt laten gaan. Dit boek is een pareltje dat je niet mag missen.

9. Sluit alle deuren

In Sluit alle deuren word je meegenomen in het verhaal van Julie. In haar zoektocht naar waarheid ontdekt ze dat haar ouders haar voor een geheim hielden. Deze geheimzinnige waarheid brengt haar terug naar het verlaten kinderhuis dat ze als tiener verliet. Onder druk van de mysterieuze bewoners, in het bijzonder de meedogenloze directeur, ontdekt Julie dat haar familiegeschiedenis veel dieper gaat dan ze ooit had kunnen vermoeden. Sluit alle deuren is een mysterieuze, meeslepende thriller die je meeneemt op een reis naar onbekende omgevingen. Het verhaal is vol spanning en onverwachte wendingen. Je komt meer te weten over Julie’s familiegeschiedenis en hoe deze verbonden is met het mysterieuze kinderhuis. De schrijfstijl is authentiek, met een uitgebreid beeld van de personages en hun omgeving. Riley Sager heeft hiermee een onvergetelijke thriller gecreëerd, die je meeneemt in een avontuur vol spanningen, ontdekkingen en geheimen.

10. De man van St. Petersburg

Feliks is een mysterieuze figuur uit St. Petersburg, Rusland. Hij is gespecialiseerd in het manipuleren van mensen, en heeft veel verschillende wapens in zijn arsenaal. In deze roman volgt de lezer de avonturen van de man van St. Petersburg, terwijl hij de machtige Engelse politiemacht, een briljante lord, en zelfs Winston Churchill het hoofd probeert te bieden. De man van St. Petersburg is een spannende, historische thriller die de lezer meeneemt naar het Engeland van voor de eerste wereldoorlog. De roman is gebaseerd op ware gebeurtenissen en is geschreven met een intense stijl die de spanning van de plot vergroot. Of Feliks zijn doel zal bereiken is onzeker, maar één ding is zeker: deze roman zal de lezer tot het laatste woord in spanning houden.

Veelgestelde vragen over de beste boeken thriller

Naar onze mening zijn dit de populairste en beste 10 boeken thriller:

1. Joona Linna Spin
2. De jongens uit Biloxi
3. Gletsjer
4. Fairy Tale
5. Gewetenloos
6. Oktober
7. Jack Reacher 27 Geen plan B
8. November
9. Sluit alle deuren
10.De man van St. Petersburg 

Jazeker, onze top 10 beste boeken thriller is samengesteld na uitgebreid onderzoek. Wij worden niet betaald om bepaalde boeken hoger te laten ranken. 

Wij hebben een top 10 van de beste boeken thriller samengesteld. Wij hebben gekozen om de allerbeste 10 samen te stellen zodat je verzekerd bent van 10 aanraders. Op internet kan je thriller top 20 en top 60 vinden maar wij kiezen bewust voor de 10 beste toppers.

Onder de boeken in onze top 10 boeken thriller zie je een button met ‘vind hier de beste deal’. Als je hier op klikt kom je bij de door ons geselecteerde webwinkel uit. Bij de meeste webwinkels kan je ook bekijken wat bij hun de meest verkochte boeken thriller zijn.