Zoek
  1. boeken
  2. A Course in Miracles.

A Course in Miracles. boek PDF

Geschreven door Ann Shearer

Dit boek direct kopen via deze link.

A Course in Miracles. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek A Course in Miracles. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van A Course in Miracles.:

Deze ebook bevat de volledige samenvoeging van de Derde Editie van ***A Course in Miracles***. Het is de enige editie van de cursus die alle geschriften bevat die door Dr. Helen Schucman, de schrijfster, als gepubliceerd zijn goedgekeurd. Uitgegeven alleen door de Foundation for Inner Peace, de organisatie die door Dr. Schucman in 1975 is gekozen voor dit doel, omvat de Derde Editie van de cursus de tekst, het leerboek voor studenten, de handleiding voor leraren en een verduidelijking van de termen. Ook zijn de supplementen van ***A Course in Miracles*** opgenomen: ''Psychotherapie: Doel, Proces en Praktijk'' en ''Het lied van Gebed''. Deze secties zijn verlengingen van de principes van de cursus, die Dr. Schucman kort na het voltooien van ***A Course in Miracles*** zijn geopenbaard. De cursus bestaat uit een inleiding in de basisprincipes van liefde en vergeving, die de lezer helpt om een ​​diepgaand begrip te verwerven van deze concepten. De lessen van ***A Course in Miracles*** bieden de lezer een kans om een ​​volledig begrip te ontwikkelen van de spirituele waarheid en te leren hoe deze in de dagelijkse praktijk toegepast kan worden. De cursus is een unieke combinatie van psychologische inzichten en spirituele ideeën die de lezer leren te gaan naar de bron van verlichting, zowel binnenin als buiten zichzelf. Door ***A Course in Miracles*** kan de lezer een oplossing vinden voor de problemen waarmee hij of zij te maken heeft, en een diepgaand begrip ontwikkelen van de waarheid.

Aantal pagina's

1333

Taal

Engels

Uitgever

Foundation for Inner Peace

EAN-Code

9781883360269

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van A Course in Miracles. door Ann Shearer gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt A Course in Miracles. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van A Course in Miracles. onder EAN-code 9781883360269 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Religie, Spiritualiteit & Filosofie Psychologie Mindfulness Geluk & Zelfvertrouwen Filosofie Religie Spiritualiteit Positieve psychologie Bewustzijn & Geest Populaire filosofie Christendom Filosofie van religie Meditatie Theologie & Religieuze kwesties Boeken

A Course in Miracles. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als A Course in Miracles. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de A Course in Miracles. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor A Course in Miracles. in grote mate positief.

A Course in Miracles. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de A Course in Miracles. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van A Course in Miracles. te kopen.

Het boek A Course in Miracles. onder EAN code 9781883360269  is geschreven door: Ann Shearer.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van A Course in Miracles. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van A Course in Miracles. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van A Course in Miracles. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van A Course in Miracles. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van A Course in Miracles.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van A Course in Miracles. aanbieden. De PDF-versie van A Course in Miracles. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00