Search

Aan de slag met Power BI. boek PDF

Geschreven door Ben Groenendijk

Dit boek direct kopen via deze link.

Aan de slag met Power BI. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Aan de slag met Power BI. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Aan de slag met Power BI.:

We leven in een tijd waarin data een steeds grotere rol speelt. We hebben steeds meer behoefte aan data-analyse en visualisatie van grote hoeveelheden data in grafische rapporten en dashboards. Dit heet Business Intelligence (BI). De BI-tools zijn in de loop der jaren sterk verbeterd, waardoor Power BI een tool is geworden die door iedereen kan worden gebruikt. Met dit boek kun je aan de slag met Power BI. Je krijgt eerst de basisbegrippen uitgelegd, zoals gegevensbronnen, databases, relaties, datawarehouses, kubussen en big data. Daarnaast worden de meest gebruikte visuals en de DAX-taal toegelicht. Na het lezen van dit boek heb je een goede kennis van Power BI, die je direct in de praktijk kunt toepassen. De tweede druk is herzien volgens de meest recente notaties binnen Power BI. Hiertoe zijn ook nieuwe afbeeldingen opgenomen, waarmee het boek is uitgebreid met een deel over kunstmatige intelligentie. Naast het leren werken met een applicatie (app), zoals Power BI, kun je ook kennis opdoen over de achterliggende principes.

Aantal pagina's

232

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024443017

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Aan de slag met Power BI. door Ben Groenendijk gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Aan de slag met Power BI. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Aan de slag met Power BI. onder EAN-code 9789024443017 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Onderwijs & Didactiek Educatieve uitgaven Boeken

Aan de slag met Power BI. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Aan de slag met Power BI. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Aan de slag met Power BI. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Aan de slag met Power BI. in grote mate positief.

Aan de slag met Power BI. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Aan de slag met Power BI. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Aan de slag met Power BI. te kopen.

Het boek Aan de slag met Power BI. onder EAN code 9789024443017  is geschreven door: Ben Groenendijk.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Aan de slag met Power BI. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Aan de slag met Power BI. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Aan de slag met Power BI. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Aan de slag met Power BI. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Aan de slag met Power BI.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Aan de slag met Power BI. aanbieden. De PDF-versie van Aan de slag met Power BI. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00