Zoek
  1. boeken
  2. Aan de slag met teamcoaching.

Aan de slag met teamcoaching. boek PDF

Geschreven door Marijke Lingsma

Dit boek direct kopen via deze link.

Aan de slag met teamcoaching. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Aan de slag met teamcoaching. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Aan de slag met teamcoaching.:

Dit boek is een uitgebreide handleiding voor teamcoaches en leidinggevenden. In Aan de slag met teamcoaching vind je een praktische systeembenadering voor teamcoaching, die is gebaseerd op twintig jaar ervaring. Deze methode helpt teams hun doelen te bereiken en de prestaties te verbeteren. Het boek biedt een uitgebreide verzameling handvatten en methoden die coaches en leidinggevenden kunnen toepassen om de teamcoaching te verbeteren. Het boek bevat ook praktische voorbeelden en schema's die kunnen worden toegepast bij teamcoachingssessies. Deze herziening presenteert ook nieuwe inzichten en theorieën die helpen om teamcoaching vanuit systeemdenken toe te passen. Teamcoaches leren bijvoorbeeld hoe ze naar het team moeten kijken als een systeem, patronen te ontdekken in de communicatie binnen het team en hoe ze met de paradox van sturen door los te laten om kunnen gaan. Met Aan de slag met teamcoaching heb je alle kennis en vaardigheden binnen handbereik die je nodig hebt om je team te versterken en resultaten te behalen.

Aantal pagina's

192

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom uitgevers Amsterdam

EAN-Code

9789024421213

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Aan de slag met teamcoaching. door Marijke Lingsma gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Aan de slag met teamcoaching. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Aan de slag met teamcoaching. onder EAN-code 9789024421213 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Bedrijfskunde Leiderschap Boeken

Aan de slag met teamcoaching. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Aan de slag met teamcoaching. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Aan de slag met teamcoaching. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Aan de slag met teamcoaching. in grote mate positief.

Aan de slag met teamcoaching. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Aan de slag met teamcoaching. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Aan de slag met teamcoaching. te kopen.

Het boek Aan de slag met teamcoaching. onder EAN code 9789024421213  is geschreven door: Marijke Lingsma.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Aan de slag met teamcoaching. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Aan de slag met teamcoaching. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Aan de slag met teamcoaching. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Aan de slag met teamcoaching. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Aan de slag met teamcoaching.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Aan de slag met teamcoaching. aanbieden. De PDF-versie van Aan de slag met teamcoaching. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00