Zoeken
  1. boeken
  2. Aandelen selecteren als een Pro.

Aandelen selecteren als een Pro. boek PDF

Geschreven door Rowan Nijboer

Dit boek direct kopen via deze link.

Aandelen selecteren als een Pro. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Aandelen selecteren als een Pro. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Aandelen selecteren als een Pro.:

In dit boek "Aandelen selecteren als een Pro" legt Rowan Nijboer zijn systeem uit waarmee hij de afgelopen 11 jaar gemiddeld 17,5% rendement per jaar behaalde door in de beste beursgenoteerde bedrijven te investeren. Veel mensen verdiepen zich niet in beleggen en investeren op gevoel. Maar als je echt goede rendementen wilt behalen, dan heb je een systeem en een strategie nodig. Rowan Nijboer, die regelmatig de Nederlandse Warren Buffett wordt genoemd, heeft de afgelopen twintig jaar de lessen van 's werelds topbeleggers verzameld door het lezen van meer dan 500 boeken. Hij heeft deze lessen gecombineerd tot een bewezen strategie die hij in dit boek simpel beschrijft. Zo kun jij je financiële dromen waar maken! Rowan Nijboer is een bekende naam in de wereld van beleggen. Er is al meer dan 700.000 keer naar zijn podcast Beleggen met Rowan geluisterd, waarbij regelmatig CEO's en topbeleggers als gast aanschuiven. Hij is een expert in het analyseren van bedrijven en deze kennis deelt hij in dit boek met andere beleggers. Dankzij zijn systeem kun jij de beste aandelen selecteren op basis van verschillende criteria. Zo word je een pro in het selecteren van aandelen en profiteer je van betere rendementen.

Aantal pagina's

196

Taal

Nederlands

Uitgever

EAN-Code

9789464376319

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Aandelen selecteren als een Pro. door Rowan Nijboer gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Aandelen selecteren als een Pro. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Aandelen selecteren als een Pro. onder EAN-code 9789464376319 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Financien & Boekhouding Financien Beleggen Boeken

Aandelen selecteren als een Pro. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Aandelen selecteren als een Pro. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Aandelen selecteren als een Pro. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Aandelen selecteren als een Pro. in grote mate positief.

Aandelen selecteren als een Pro. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Aandelen selecteren als een Pro. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Aandelen selecteren als een Pro. te kopen.

Het boek Aandelen selecteren als een Pro. onder EAN code 9789464376319  is geschreven door: Rowan Nijboer.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Aandelen selecteren als een Pro. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Aandelen selecteren als een Pro. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Aandelen selecteren als een Pro. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Aandelen selecteren als een Pro. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Aandelen selecteren als een Pro.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Aandelen selecteren als een Pro. aanbieden. De PDF-versie van Aandelen selecteren als een Pro. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00