Zoeken
  1. boeken
  2. Aanspreken? Gewoon doen.

Aanspreken? Gewoon doen. boek PDF

Geschreven door Gytha Heins

Dit boek direct kopen via deze link.

Aanspreken? Gewoon doen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Aanspreken? Gewoon doen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Aanspreken? Gewoon doen.:

We praten veel over aanspreken, maar doen het niet. Gytha Heins deed drie jaar onderzoek en laat in dit boek zien hoe dat komt. We denken dat een workshop 'feedback geven' ons zal helpen, maar het is niet alleen wat we doen maar hoe we erover denken. Aanspreken gaat niet alleen om kritiek geven, maar ook om kleur bekennen en tolerantie én grenzen stellen. In dit boek vind je oplossingen voor leiders van organisaties, aansprekers en aangesprokenen. Als we elkaar vaker aanspreken, hebben we veel te winnen. We kunnen 28 % productiever zijn, 12,5 % meer omzet realiseren, 16 % meer kosten besparen en het verloop en verzuim met respectievelijk 15 en 11 % terugdringen. Aanspreken levert dus geld op, maar ook een betere samenwerking. Met het boek 'Aanspreken? Gewoon doen' kun je leren hoe je op een effectieve manier aanspreken kunt toepassen.

Aantal pagina's

224

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024409266

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Aanspreken? Gewoon doen. door Gytha Heins gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Aanspreken? Gewoon doen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Aanspreken? Gewoon doen. onder EAN-code 9789024409266 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Aanspreken? Gewoon doen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Aanspreken? Gewoon doen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Aanspreken? Gewoon doen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Aanspreken? Gewoon doen. in grote mate positief.

Aanspreken? Gewoon doen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Aanspreken? Gewoon doen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Aanspreken? Gewoon doen. te kopen.

Het boek Aanspreken? Gewoon doen. onder EAN code 9789024409266  is geschreven door: Gytha Heins.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Aanspreken? Gewoon doen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Aanspreken? Gewoon doen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Aanspreken? Gewoon doen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Aanspreken? Gewoon doen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Aanspreken? Gewoon doen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Aanspreken? Gewoon doen. aanbieden. De PDF-versie van Aanspreken? Gewoon doen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00