Zoeken
  1. boeken
  2. Accelerate.

Accelerate. boek PDF

Geschreven door Nicole Forsgren Phd

Dit boek direct kopen via deze link.

Accelerate. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Accelerate. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Accelerate.:

Accelerate is een boek dat je organisatie helpt om te winnen in de markt. Het onderzoek dat is gedaan door Dr. Nicole Forsgren, Jez Humble en Gene Kim, maakt het mogelijk om de prestaties van software delivery teams te meten en wat er nodig is om de prestaties te verhogen. Deze informatie is toegankelijk gemaakt zodat lezers het kunnen toepassen in hun eigen organisatie. Lezers zullen ontdekken hoe ze de prestaties van hun teams kunnen meten en welke capaciteiten ze moeten investeren om hun prestaties te verhogen. Dit boek is ideaal voor management op elk niveau en bevat informatie over de beste manier om technologie in te zetten voor meer waarde voor het bedrijf. Het biedt een diepgaand inzicht in de trends en processen die leiden tot een hogere performance.

Aantal pagina's

288

Taal

Engels

Uitgever

It Revolution Press

EAN-Code

9781942788331

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Accelerate. door Nicole Forsgren Phd gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Accelerate. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Accelerate. onder EAN-code 9781942788331 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Computers & Informatica Economie & Financiën Managementboeken Programmeren Boeken

Accelerate. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Accelerate. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Accelerate. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Accelerate. in grote mate positief.

Accelerate. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Accelerate. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Accelerate. te kopen.

Het boek Accelerate. onder EAN code 9781942788331  is geschreven door: Nicole Forsgren Phd.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Accelerate. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Accelerate. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Accelerate. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Accelerate. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Accelerate.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Accelerate. aanbieden. De PDF-versie van Accelerate. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00