Zoek
  1. boeken
  2. Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren.

Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. boek PDF

Geschreven door Monique Samsen

Dit boek direct kopen via deze link.

Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren.:

Acceptatie en Commitment Therapie bij kinderen en jongeren biedt een innovatieve manier om kinderen en jongeren te helpen bij hun psychologische ontwikkeling. In dit dynamische werkboek staan veel elementen/vaardigheden voor psychologische flexibiliteit, maar de volgorde is minder vast. Dit werkboek kan worden gebruikt als een soort kaartenbak, waarbij de oefeningen los gebruikt kunnen worden of als geheel, als een soort intensieve training. Acceptatie en Commitment Therapie biedt kinderen en jongeren een omgeving die hen helpt om hun problemen te benaderen met flexibiliteit. Het werkboek geeft de kinderen en jongeren de mogelijkheid om op een realistische manier hun emoties te begrijpen. Daarnaast bevat het werkboek ook veel praktische tips en technieken die kunnen worden gebruikt voor het ontwikkelen van emotionele vaardigheden. De oefeningen leren kinderen en jongeren om keuzes te maken die gebaseerd zijn op hun waarden, en niet op hun emoties.

Aantal pagina's

132

Taal

Nederlands

Uitgever

Bohn Stafleu van Loghum

EAN-Code

9789036814379

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. door Monique Samsen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. onder EAN-code 9789036814379 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Psychologie Specialistische geneeskunde Klinische psychologie Psychotherapie Boeken

Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. in grote mate positief.

Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. te kopen.

Het boek Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. onder EAN code 9789036814379  is geschreven door: Monique Samsen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. aanbieden. De PDF-versie van Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00