Zoek
  1. boeken
  2. Actuele Criminologie.

Actuele Criminologie. boek PDF

Geschreven door Jan van Dijk

Dit boek direct kopen via deze link.

Actuele Criminologie. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Actuele Criminologie. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Actuele Criminologie.:

Actuele Criminologie biedt een actueel overzicht van de wetenschappelijke kennis over misdaad en straf. Het boek geeft een diepgaande analyse van de relatieve waarde van officiële en alternatieve statistieken over de ontwikkeling van verschillende vormen van criminaliteit. De auteurs Jan van Dijk, Wim Huisman en Paul Nieuwbeerta belichten verschillende theorieën over de maatschappelijke en persoonlijke achtergronden van criminaliteit, geïllustreerd met de laatste onderzoeksresultaten uit binnen- en buitenland. Daarnaast gaan de auteurs in op de manieren waarop criminologische kennis wordt toegepast in de praktijk. Ze bespreken zaken als de opsporing door de politie, de afdoening van strafzaken door officieren van justitie en de tenuitvoerlegging van straffen. Daarnaast worden preventie en hulpverlening aan slachtoffers behandeld. Tevens worden enkele bijzondere onderwerpen besproken, zoals levensmisdrijven, internationale misdrijven, terrorisme, georganiseerde misdaad en witteboordencriminaliteit. Actuele Criminologie is geschreven voor studenten, maar ook voor mensen die zich beroepshalve of uit maatschappelijk interesse op de hoogte willen stellen van het wetenschappelijke onderzoek naar misdaad en straf.

Aantal pagina's

352

Taal

Nederlands

Uitgever

Sdu Uitgevers

EAN-Code

9789012405379

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Actuele Criminologie. door Jan van Dijk gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Actuele Criminologie. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Actuele Criminologie. onder EAN-code 9789012405379 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Rechten Misdaad & Criminaliteit Strafrecht & Strafprocesrecht Boeken

Actuele Criminologie. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Actuele Criminologie. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Actuele Criminologie. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Actuele Criminologie. in grote mate positief.

Actuele Criminologie. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Actuele Criminologie. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Actuele Criminologie. te kopen.

Het boek Actuele Criminologie. onder EAN code 9789012405379  is geschreven door: Jan van Dijk.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Actuele Criminologie. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Actuele Criminologie. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Actuele Criminologie. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Actuele Criminologie. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Actuele Criminologie.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Actuele Criminologie. aanbieden. De PDF-versie van Actuele Criminologie. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00