Zoeken
  1. boeken
  2. ADHD 2.0.

ADHD 2.0. boek PDF

Geschreven door Edward M. Hallowell

Dit boek direct kopen via deze link.

ADHD 2.0. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek ADHD 2.0. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van ADHD 2.0.:

ADHD 2.0 is een revolutionair nieuw boek dat gebaseerd is op de bestsellers Driven to Distraction en Delivered from Distraction. Het biedt een geheel nieuwe benadering van ADD/ADHD en is geschreven door de beste experts op dit gebied. In het boek worden de meest recente onderzoeken en strategieën gebruikt om mensen met ADD/ADHD te helpen. Het boek bevat ook een waaier aan verschillende tools die kunnen worden gebruikt om de symptomen van ADD/ADHD te verminderen. Deze tools zijn gebaseerd op wetenschappelijke evidence-based onderzoeken en kunnen worden gebruikt door mensen met ADD/ADHD om hun symptomen te verminderen, hun kwaliteit van leven te verbeteren en meer zelfvertrouwen te krijgen. ADHD 2.0 biedt ook begeleiding door middel van gesprekken met professionals, met als doel om de lezer te helpen bij het begrijpen van hun symptomen en om de lezer te ondersteunen in het maken van verbeteringen in hun leven. Het boek bevat ook een stappenplan om te helpen bij het opstellen van een plan om de symptomen te verminderen.

Aantal pagina's

208

Taal

Engels

Uitgever

Random House Usa Inc

EAN-Code

9780399178740

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van ADHD 2.0. door Edward M. Hallowell gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt ADHD 2.0. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van ADHD 2.0. onder EAN-code 9780399178740 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Psychologie Identiteit & Persoonlijkheid ADHD & ADD Boeken

ADHD 2.0. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als ADHD 2.0. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de ADHD 2.0. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor ADHD 2.0. in grote mate positief.

ADHD 2.0. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de ADHD 2.0. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van ADHD 2.0. te kopen.

Het boek ADHD 2.0. onder EAN code 9780399178740  is geschreven door: Edward M. Hallowell.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van ADHD 2.0. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van ADHD 2.0. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van ADHD 2.0. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van ADHD 2.0. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van ADHD 2.0.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van ADHD 2.0. aanbieden. De PDF-versie van ADHD 2.0. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00