Zoek
  1. boeken
  2. ADHD bij volwassenen.

ADHD bij volwassenen. boek PDF

Geschreven door Sandra Kooij

Dit boek direct kopen via deze link.

ADHD bij volwassenen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek ADHD bij volwassenen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van ADHD bij volwassenen.:

ADHD bij volwassenen biedt een overzicht van de huidige stand van de wetenschap betreffende diagnostiek en behandeling. Uit onderzoek blijkt dat ADHD voorkomt bij ongeveer 3-5% van de volwassenen in Nederland en bij ongeveer 20% van de psychiatrische en verslaafde patiënten. Hoewel de diagnose ADHD bij volwassenen al twintig jaar (h)erkend is, is de kennis nog te weinig geïmplementeerd in de beroepsopleidingen van huisartsen, bedrijfsartsen, psychologen en verpleegkundigen. Deze vierde editie is grondig herschreven op basis van het laatste wetenschappelijk onderzoek en de klinische ervaring. Er zijn nieuwe onderwerpen toegevoegd, zoals ADHD bij ouderen, ADHD bij psychose, het verband tussen de chronische slaapproblemen bij ADHD, obesitas en de algemene gezondheid. Daarnaast is er informatie toegevoegd over evidence voor cognitieve gedragstherapie, mindfulness, vitamine D en omega 3-vetzuren. De nieuwe versie van de DIVA, het semigestructureerde diagnostisch interview, is ook aanwezig. ADHD bij volwassenen is een nuttig hulpmiddel voor het vergroten van de kennis over de diagnose en behandeling van ADHD bij volwassenen. Door deze informatie kunnen huisartsen, bedrijfsartsen, psychologen en verpleegkundigen de diagnose en adequate behandeling aan patiënten bieden. De nieuwe versie bevat de meest recente informatie over ADHD bij volwassenen, met onder andere informatie over de meest effectieve behandelmethodes. Deze informatie is een waardevolle bron voor zowel professionals als patiënten.

Aantal pagina's

324

Taal

Nederlands

Uitgever

Pearson Benelux B.V.

EAN-Code

9789043035934

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van ADHD bij volwassenen. door Sandra Kooij gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt ADHD bij volwassenen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van ADHD bij volwassenen. onder EAN-code 9789043035934 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Gezin & Relaties Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Klinische psychologie Psychotherapie Volwassenen Levensfasen Boeken

ADHD bij volwassenen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als ADHD bij volwassenen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de ADHD bij volwassenen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor ADHD bij volwassenen. in grote mate positief.

ADHD bij volwassenen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de ADHD bij volwassenen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van ADHD bij volwassenen. te kopen.

Het boek ADHD bij volwassenen. onder EAN code 9789043035934  is geschreven door: Sandra Kooij.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van ADHD bij volwassenen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van ADHD bij volwassenen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van ADHD bij volwassenen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van ADHD bij volwassenen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van ADHD bij volwassenen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van ADHD bij volwassenen. aanbieden. De PDF-versie van ADHD bij volwassenen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00