Zoek
  1. boeken
  2. ADHD-coachingskaarten.

ADHD-coachingskaarten. boek PDF

Geschreven door Ina Wuite

Dit boek direct kopen via deze link.

ADHD-coachingskaarten. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek ADHD-coachingskaarten. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van ADHD-coachingskaarten.:

ADHD-coachingskaarten bieden een praktische oplossing voor volwassenen met AD(H)D om rust en structuur in hun leven te creëren. Ze zijn gemakkelijk en kosten weinig tijd, waardoor je de kans krijgt om je creativiteit te gebruiken en op je eigen manier om te gaan met de opdrachten. De kaarten bevatten praktische opdrachten, tips en ideeën die speciaal gericht zijn op mensen met AD(H)D. Ze richten zich op verschillende gebieden, zoals beweging, creativiteit, gevoelens, concentratie en orde en overzicht. De auteur heeft zelf ADHD en heeft veel ervaring met het omgaan met AD(H)D-klachten. De kaarten zijn daarom vooral gericht op het inspireren en aansluiten bij de levensstijl en manier van werken van mensen met AD(H)D. Ze helpen je bijvoorbeeld om beter om te gaan met hyperfocus, overweldigende gevoelens en concentratieproblemen. Daarnaast kun je ook grip krijgen op je leven door orde en overzicht te creëren. De ADHD-coachingskaarten geven je zo de kans om beter met je AD(H)D om te gaan en rust te ervaren, waardoor je datgene kunt doen waar je goed in bent en het liefst doet.

Aantal pagina's

Taal

Nederlands

Uitgever

Droomvallei Uitgeverij

EAN-Code

9789082035414

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van ADHD-coachingskaarten. door Ina Wuite gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt ADHD-coachingskaarten. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van ADHD-coachingskaarten. onder EAN-code 9789082035414 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Populaire psychologie ADHD & ADD Boeken

ADHD-coachingskaarten. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als ADHD-coachingskaarten. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de ADHD-coachingskaarten. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor ADHD-coachingskaarten. in grote mate positief.

ADHD-coachingskaarten. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de ADHD-coachingskaarten. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van ADHD-coachingskaarten. te kopen.

Het boek ADHD-coachingskaarten. onder EAN code 9789082035414  is geschreven door: Ina Wuite.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van ADHD-coachingskaarten. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van ADHD-coachingskaarten. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van ADHD-coachingskaarten. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van ADHD-coachingskaarten. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van ADHD-coachingskaarten.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van ADHD-coachingskaarten. aanbieden. De PDF-versie van ADHD-coachingskaarten. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00