Zoek

Afrika is geen land boek PDF

Geschreven door Dipo Faloyin

Dit boek direct kopen via deze link

Afrika is geen land boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Afrika is geen land over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Afrika is geen land:

Humoristische correctie van de aannames over het continent Afrika, een continent van bijna 1,5 miljard mensen, 54 landen en meer dan 2000 talen, wordt regelmatig gereduceerd tot één simpel verhaal. Afrika is geen land dicht de gaten. Al te vaak wordt Afrika voorgesteld als een droog, rood safarilandschap, geteisterd door hongersnood, armoede en conflicten. In dit verrijkende en bij vlagen humoristische boek corrigeert Dipo Faloyin deze beperkte blik en presenteert hij een gelaagd en multidimensionaal beeld van het continent. Hij neemt ons mee naar het zinderende stadsleven in Lagos, schetst de levendige West-Afrikaanse rivaliteit over wie de beste jollofrijst maakt en verhaalt over democratie in zeven dictaturen. Tegelijk laat hij zien hoe willekeurig de landsgrenzen door witte Europese kolonisatoren getrokken werden, legt hij bloot hoe negentig procent van het materiële cultureel erfgoed tijdens het koloniale tijdperk werd gestolen – en hoe moeilijk het tot op de dag van vandaag is om dat terug te krijgen. Afrika is geen land is een intiem en politiek verhaal waarin de alledaagse realiteit van het continent – in al zijn facetten en met al zijn verschillende culturen

Aantal pagina’s

400

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789403147314


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Afrika is geen land door Dipo Faloyin gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Afrika is geen land downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Afrika is geen land onder EAN-code 9789403147314 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Afrika is geen land recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Afrika is geen land kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Afrika is geen land recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Afrika is geen land in grote mate positief.

Afrika is geen land is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Afrika is geen land PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Afrika is geen land te kopen.

Het boek Afrika is geen land onder EAN code 9789403147314  is geschreven door: Dipo Faloyin.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Afrika is geen land downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Afrika is geen land ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Afrika is geen land beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Afrika is geen land direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Afrika is geen land?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Afrika is geen land aanbieden. De PDF-versie van Afrika is geen land kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00