Zoek
  1. boeken
  2. Allemaal andersdenkenden.

Allemaal andersdenkenden. boek PDF

Geschreven door Geert Hofstede

Dit boek direct kopen via deze link.

Allemaal andersdenkenden. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Allemaal andersdenkenden. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Allemaal andersdenkenden.:

Allemaal andersdenkenden is een boek van Geert Hofstede dat ervoor zorgt dat mensen elkaar beter begrijpen. Het combineert de psychologie, antropologie, sociologie, geschiedenis en cultuur om een ​​diepe blik te geven op verschillen tussen culturen. Het boek gaat in op verschillende aspecten van cultuur, waaronder machtsafstand, individualisme-collectivisme, mannelijkheid-vrouwelijkheid, onzekerheid-vermijding en long-term-short-term oriëntering. Het boek is een must voor iedereen die begrip wil tonen voor andere culturen en de verschillen tussen mensen begrijpt. Het is een waardevolle bron voor mensen met een internationale achtergrond, studenten in het buitenland, zakenlieden, professionals, consultants, managers en iedereen die wil weten hoe culturele verschillen gedragen en gemanifesteerd worden in een organisatie. Het boek biedt inzicht in verschillende culturele waarden en normen, waardoor mensen beter kunnen begrijpen waarom mensen verschillend denken en handelen. Het biedt een krachtig vermogen om verschillen te accepteren en biedt een kans om samen te werken en te draaien met andere culturen. Allemaal andersdenkenden is een standaardwerk dat een blijvende bijdrage heeft geleverd aan wederzijds begrip tussen mensen in bedrijven en organisaties over de hele wereld. Het biedt verdieping en inzichten in vers.

Aantal pagina's

432

Taal

Nederlands

Uitgever

Business Contact

EAN-Code

9789047009696

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Allemaal andersdenkenden. door Geert Hofstede gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Allemaal andersdenkenden. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Allemaal andersdenkenden. onder EAN-code 9789047009696 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Managementboeken Sociologie Organisatiekunde Werk & Arbeid Boeken

Allemaal andersdenkenden. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Allemaal andersdenkenden. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Allemaal andersdenkenden. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Allemaal andersdenkenden. in grote mate positief.

Allemaal andersdenkenden. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Allemaal andersdenkenden. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Allemaal andersdenkenden. te kopen.

Het boek Allemaal andersdenkenden. onder EAN code 9789047009696  is geschreven door: Geert Hofstede.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Allemaal andersdenkenden. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Allemaal andersdenkenden. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Allemaal andersdenkenden. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Allemaal andersdenkenden. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Allemaal andersdenkenden.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Allemaal andersdenkenden. aanbieden. De PDF-versie van Allemaal andersdenkenden. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00