Zoek
  1. boeken
  2. Als disney de baas was in uw ziekenhuis.

Als disney de baas was in uw ziekenhuis. boek PDF

Geschreven door Fred Lee

Dit boek direct kopen via deze link.

Als disney de baas was in uw ziekenhuis. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Als disney de baas was in uw ziekenhuis. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Als disney de baas was in uw ziekenhuis.:

Met "Als Disney de baas was in uw ziekenhuis" neemt Fred Lee u mee in de wereld van betrokken en gastvrije zorg. In dit boek wordt de patiënt centraal gesteld door een verpleegkundige (moeder én echtgenote), Fred Lee. Hij raakt met zijn ervaringen aan de kern van goed gastheerschap, waardoor we ons veel meer betrokken voelen bij de zorg. In dit meesterwerk staan verhalen en anekdotes die iedereen die in de zorg werkt, herkent. Het boek legt ook een sterk verband tussen de tevredenheid van patiënten en de kwaliteit van medische zorg. Heerlijk om te lezen, Fred Lee weet op boeiende wijze te laten zien hoe gastvrijheid en aandacht kernbegrippen zijn bij het verlenen van goede zorg. Met dit boek krijgt iedereen inzicht in wat echte betrokkenheid betekent en wordt het verbeteren van de klantgerichtheid een stuk makkelijker.

Aantal pagina's

223

Taal

Nederlands

Uitgever

Sdu Uitgevers

EAN-Code

9789035230538

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Als disney de baas was in uw ziekenhuis. door Fred Lee gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Als disney de baas was in uw ziekenhuis. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Als disney de baas was in uw ziekenhuis. onder EAN-code 9789035230538 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Verpleegdiensten & Hulpdiensten Verpleegkunde Boeken

Als disney de baas was in uw ziekenhuis. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Als disney de baas was in uw ziekenhuis. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Als disney de baas was in uw ziekenhuis. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Als disney de baas was in uw ziekenhuis. in grote mate positief.

Als disney de baas was in uw ziekenhuis. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Als disney de baas was in uw ziekenhuis. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Als disney de baas was in uw ziekenhuis. te kopen.

Het boek Als disney de baas was in uw ziekenhuis. onder EAN code 9789035230538  is geschreven door: Fred Lee.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Als disney de baas was in uw ziekenhuis. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Als disney de baas was in uw ziekenhuis. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Als disney de baas was in uw ziekenhuis. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Als disney de baas was in uw ziekenhuis. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Als disney de baas was in uw ziekenhuis.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Als disney de baas was in uw ziekenhuis. aanbieden. De PDF-versie van Als disney de baas was in uw ziekenhuis. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00