Zoek
  1. boeken
  2. Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen.

Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. boek PDF

Geschreven door Gerard Dielessen

Dit boek direct kopen via deze link.

Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen.:

Gerard Dielessen heeft bijna zijn hele leven leiding gegeven in uitdagende organisaties. In meer dan veertig jaar heeft hij zijn sporen in de media en de sportwereld verdiend. In dit boek deelt hij zijn persoonlijke leiderschapsovertuigingen op een vermakelijke en anekdotische wijze. Hij biedt aanstormend talent, en wie daar verder in is geïnteresseerd, handvatten op de weg die voor hen ligt en leert hoe je valkuilen kunt vermijden. In dit boek komt de lezer meer te weten over de lessen die volgen uit vijftien hoofdstukken. Elk hoofdstuk is voorzien van een sprekende titel en opent met een heldere case die de lezer vaak herkent. Daarna volgt uitleg over het probleem, de aanpak en de brug naar de praktische toepassing. In dit boek worden lessen behandeld rondom thema's zoals tijd nemen om na te denken, streven naar een gemeenschappelijk uitgangspunt, innovatie en transitie, besluitvorming tijdens ongekende tijden en de last van het principe. Dielessen legt uit hoe je met deze lessen jouw leiderschapskwaliteiten kunt verbeteren en meer uit je leiderschapsrol kunt halen.

Aantal pagina's

352

Taal

Nederlands

Uitgever

Elmar B.V., Uitgeverij

EAN-Code

9789038928586

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. door Gerard Dielessen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. onder EAN-code 9789038928586 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Bedrijfskunde Leiderschap Boeken

Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. in grote mate positief.

Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. te kopen.

Het boek Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. onder EAN code 9789038928586  is geschreven door: Gerard Dielessen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. aanbieden. De PDF-versie van Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00