Zoek
  1. boeken
  2. Altijd scherp.

Altijd scherp. boek PDF

Geschreven door Jim Loehr

Dit boek direct kopen via deze link.

Altijd scherp. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Altijd scherp. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Altijd scherp.:

Altijd scherp is een klassieker over hoe je slim om kunt gaan met je energie en zo productiever en gezonder kunt leven. De auteurs Tony Schwartz en Jim Loehr stellen een effectief stappenplan voor, dat je helpt om je vier belangrijkste bronnen van energie te managen: fysiek, sociaal, mentaal en spiritueel. Ze staan stil bij hoe belangrijk het is om te investeren in mentale en fysieke fitheid en geven veel anekdotes en oefeningen om dit te bereiken. Je krijgt bijvoorbeeld tips hoe je je energieverbruik kunt compenseren met herstel en energievernieuwing. Zo blijkt dat het belangrijk is om een goede balans te vinden tussen rust en activiteit. Ook leer je dat je meer kunt doen met de kleine momenten die je tussen je activiteiten in hebt. Denk hierbij aan het inlassen van een korte pauze, een stukje beweging of een mentale oefening. Met Altijd scherp krijg je de inzichten en de tools om een gezonde levensstijl te bewerkstelligen en je energie zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Zo kun je je energie optimaal inzetten om je productiever en gezonder te voelen.

Aantal pagina's

288

Taal

Nederlands

Uitgever

Maven Publishing

EAN-Code

9789492493057

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Altijd scherp. door Jim Loehr gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Altijd scherp. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Altijd scherp. onder EAN-code 9789492493057 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Altijd scherp. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Altijd scherp. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Altijd scherp. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Altijd scherp. in grote mate positief.

Altijd scherp. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Altijd scherp. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Altijd scherp. te kopen.

Het boek Altijd scherp. onder EAN code 9789492493057  is geschreven door: Jim Loehr.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Altijd scherp. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Altijd scherp. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Altijd scherp. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Altijd scherp. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Altijd scherp.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Altijd scherp. aanbieden. De PDF-versie van Altijd scherp. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00