Search

april kind van boef boek PDF

Geschreven door April van der Bijl

Dit boek direct kopen via deze link

april kind van boef boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek april kind van boef over gaat? Lees hieronder de samenvatting van april kind van boef:

Een aangrijpend verhaal over hoe een dochter haar leven probeert op te pakken na de moord op haar vader. “April, er is iemand neergeschoten in De Hallen, ik denk dat het Thomas is. Het staat ook al op Teletekst. Ik zou zo snel mogelijk naar De Hallen gaan...” Op 20 april 2006 werd Thomas van der Bijl geliquideerd in zijn café De Hallen in Amsterdam-West. In 'April, kind van een boef' vertelt zijn dochter April van der Bijl (1987) open en eerlijk over de inktzwarte dag waarop haar vader werd vermoord, en over de nasleep ervan. Het is een ongefilterd en aangrijpend verhaal over de hechte relatie met haar vader, zijn liquidatie en verder leven met depressies. Want niet alleen de dader, Willem Holleeder, werd tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld; op de dag van de moord kreeg ook April levenslang. “Het is ongelofelijk knap dat April dit boek heeft geschreven. Het vergt veel kracht om je leven weer op te pakken als je vader wordt vermoord. Aprils verhaal laat zien dat een moord altijd meer slachtoffers tot gevolg heeft. Dit boek opent een wereld die voor veel mensen amper voorstelbaar is.” - John van den Heuvel, misdaadjournalist De Telegraaf

Aantal pagina’s

194

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789083186658


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van april kind van boef door April van der Bijl gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt april kind van boef downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van april kind van boef onder EAN-code 9789083186658 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

april kind van boef recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als april kind van boef kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de april kind van boef recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor april kind van boef in grote mate positief.

april kind van boef is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de april kind van boef PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van april kind van boef te kopen.

Het boek april kind van boef onder EAN code 9789083186658  is geschreven door: April van der Bijl.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van april kind van boef downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van april kind van boef ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van april kind van boef beschikbaar gemaakt. Download de PDF van april kind van boef direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van april kind van boef?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van april kind van boef aanbieden. De PDF-versie van april kind van boef kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00