Zoek
  1. boeken
  2. Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition.

Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. boek PDF

Geschreven door Stuart Russell

Dit boek direct kopen via deze link.

Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition.:

De nieuwe editie van Artificial Intelligence: A Modern Approach biedt een compleet overzicht van het vakgebied van kunstmatige intelligentie (AI). De 4e editie brengt lezers op de hoogte van de nieuwste technologieën, presenteert concepten op een meer geïntegreerde manier en biedt nieuwe of uitgebreidere informatie over machine learning, deep learning, transfer learning, multi-agent systems, robotics, natural language processing, causaliteit, probabilistisch programmeren, privacy, rechtvaardigheid en veilige AI. Het boek bevat een uitgebreide verzameling gedetailleerde illustraties, voorbeelden en oefeningen die lezers helpen de complexe onderwerpen te begrijpen. Het heeft ook een flexibele structuur waarmee lezers de inhoud kunnen aanpassen aan hun specifieke leerbehoeften. Het bevat ook een uitgebreid bijbehorende website met een verzameling praktische video's, animaties en interactieve inhoud die de leeromgeving verrijkt. Deze Global Edition heeft een aanbod van wereldwijde cases en aangepaste inhoud specifiek voor landen buiten de Verenigde Staten, waardoor studenten meer kansen krijgen om de informatie op te nemen en te begrijpen. Het boek is een waardevol hulpmiddel voor studenten, academici en professionals die meer willen weten over kunstmatige intelligentie.

Aantal pagina's

1168

Taal

Engels

Uitgever

Pearson Education Limited

EAN-Code

9781292401133

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. door Stuart Russell gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. onder EAN-code 9781292401133 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Computers & Informatica Computertechnologie Kunstmatige intelligentie Boeken

Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. in grote mate positief.

Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. te kopen.

Het boek Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. onder EAN code 9781292401133  is geschreven door: Stuart Russell.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. aanbieden. De PDF-versie van Artificial Intelligence: A Modern Approach, Global Edition. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00