Zoek
  1. boeken
  2. Artificial Intelligence in actie.

Artificial Intelligence in actie. boek PDF

Geschreven door Muriël Serrurier Schepper

Dit boek direct kopen via deze link.

Artificial Intelligence in actie. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Artificial Intelligence in actie. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Artificial Intelligence in actie.:

Met Artificial Intelligence in actie kunnen bedrijven en organisaties hun eigen AI-oplossingen ontwikkelen. Het product biedt een complete set aan tools en services, waaronder een AI-bouwsteen, een AI-ontwikkelingsomgeving, een AI-engine, een AI-beheerportaal en krachtige verwerkingseenheden. Het platform maakt gebruik van machine learning om het ontwikkelingsproces van AI-toepassingen te optimaliseren. Daarnaast biedt Artificial Intelligence in actie ook een gebruiksvriendelijke interface waarmee bedrijven hun AI-oplossingen gemakkelijk kunnen beheren. Verder is het ook voorzien van een web-designer waarmee bedrijven hun eigen AI-interfaces kunnen creëren. Deze interface biedt ook een dashboard met real-time statistieken over de prestaties van AI-applicaties. Met Artificial Intelligence in actie kunnen bedrijven en organisaties hun eigen slimme oplossingen ontwikkelen, zonder de noodzaak om over te schakelen op complexe technologieën.

Aantal pagina's

184

Taal

Nederlands

Uitgever

van Duuren Management

EAN-Code

9789089654533

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Artificial Intelligence in actie. door Muriël Serrurier Schepper gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Artificial Intelligence in actie. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Artificial Intelligence in actie. onder EAN-code 9789089654533 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Computers & Informatica Managementboeken Computertechnologie Kunstmatige intelligentie Klantenservice Boeken

Artificial Intelligence in actie. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Artificial Intelligence in actie. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Artificial Intelligence in actie. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Artificial Intelligence in actie. in grote mate positief.

Artificial Intelligence in actie. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Artificial Intelligence in actie. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Artificial Intelligence in actie. te kopen.

Het boek Artificial Intelligence in actie. onder EAN code 9789089654533  is geschreven door: Muriël Serrurier Schepper.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Artificial Intelligence in actie. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Artificial Intelligence in actie. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Artificial Intelligence in actie. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Artificial Intelligence in actie. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Artificial Intelligence in actie.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Artificial Intelligence in actie. aanbieden. De PDF-versie van Artificial Intelligence in actie. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00