Zoek
  1. boeken
  2. Atomic Habits.

Atomic Habits. boek PDF

Geschreven door James Clear

Dit boek direct kopen via deze link.

Atomic Habits. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Atomic Habits. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Atomic Habits.:

Atomic Habits biedt een unieke manier om je leven te veranderen. In plaats van te denken dat je grote veranderingen moet aanbrengen, geeft James Clear aan dat het effect van kleine veranderingen veel groter kan zijn. Kleine gedragsveranderingen, zoals twee keer per dag push-ups doen, vijf minuten eerder opstaan of een kort telefoontje voeren, kunnen een grote impact hebben. In dit baanbrekende boek legt Clear exact uit hoe deze kleine veranderingen zo'n enorme impact kunnen hebben. Hij onthult een aantal eenvoudige trucs (de vergeten kunst van Habit Stacking, de onverwachte kracht van de Two Minute Rule of de truc om in de Goldilocks Zone te komen) en duikt diep in de psychologie en de neurobiologie om te verklaren waarom deze trucs zo belangrijk zijn. Ondertussen vertelt hij inspirerende verhalen van olympische kampioenen, leidende CEO's en gerenommeerde wetenschappers die de wetenschap van kleine gewoontes gebruikten om productief, gemotiveerd en gelukkig te blijven. Deze kleine veranderingen zullen een revolutie veroorzaken in je carrière, je relaties en je leven.

Aantal pagina's

320

Taal

Engels

Uitgever

Random House Business Books

EAN-Code

9781847941831

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Atomic Habits. door James Clear gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Atomic Habits. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Atomic Habits. onder EAN-code 9781847941831 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Economie & Financiën Psychologie Managementboeken Economie Sociale psychologie Organisatiekunde Boeken

Atomic Habits. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Atomic Habits. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Atomic Habits. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Atomic Habits. in grote mate positief.

Atomic Habits. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Atomic Habits. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Atomic Habits. te kopen.

Het boek Atomic Habits. onder EAN code 9781847941831  is geschreven door: James Clear.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Atomic Habits. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Atomic Habits. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Atomic Habits. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Atomic Habits. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Atomic Habits.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Atomic Habits. aanbieden. De PDF-versie van Atomic Habits. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00