Zoek

Augustus boek PDF

Geschreven door J.D. Barker

Dit boek direct kopen via deze link

Augustus boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Augustus over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Augustus :

De nieuwe titel van bestsellerauteur J.D. Barker Als de achtjarige wees Jack bij het bezoeken van het graf van zijn ouders een meisje ontmoet, Stella, is hij direct weg van haar. Maar hun ontmoeting wordt plotseling beëindigd door een mysterieuze vrouw, die Stella dwingt in een witte SUV te stappen. Wekenlang blijft Jack naar de begraafplaats gaan, hopend een glimp van Stella op te vangen. Altijd tevergeefs. Tot hij exact een jaar later weer het graf van zijn ouders bezoekt en de witte suv opnieuw opduikt. Rechercheur Faustino Brier wordt gekweld door een reeks onopgeloste moorden. Al enkele jaren wordt er op 8 augustus een lijk gevonden: het lichaam volledig verbrand, maar de kleding intact. En geen enkel spoor van de dader. Briers enige aanknopingspunt is Jack Thatch – de arme weesjongen die vier jaar geleden zijn ouders verloor door een aanrijding met een witte suv. Zijn vingerafdrukken stonden op de ID-kaart van het meest recente slachtoffer. Maar die jongen is nog een kind en kan onmogelijk iets met deze moordzaak te maken hebben… Toch? In de pers ‘Barker ontpopt zich als een ware grootmeester van het genre.’ Vrij Nederland ‘Een garantie voor nachtmerries.’ Veronica Magazine ‘Aanbevolen voor iedereen die geen hartklachten heeft.’ *** VN Detective & Thrillergids

Aantal pagina’s

672

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789022596401


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Augustus door J.D. Barker gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Augustus downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Augustus onder EAN-code 9789022596401 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Augustus recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Augustus kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Augustus recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Augustus in grote mate positief.

Augustus is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Augustus PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Augustus te kopen.

Het boek Augustus onder EAN code 9789022596401  is geschreven door: J.D. Barker .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Augustus downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Augustus ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Augustus beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Augustus direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Augustus ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Augustus aanbieden. De PDF-versie van Augustus kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00