Zoek
  1. boeken
  2. Barbarians At The Gate.

Barbarians At The Gate. boek PDF

Geschreven door Bryan Burrough

Dit boek direct kopen via deze link.

Barbarians At The Gate. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Barbarians At The Gate. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Barbarians At The Gate.:

Barbarians At The Gate is een fascinerende documentaire die de strijd om de controle over RJR Nabisco in het najaar van 1988 volgt. Deze overname werd de grootste en meest dramatische bedrijfsovername in de Amerikaanse geschiedenis en staat symbool voor de hebzucht, overmatige bezittingen en egoïsme van de jaren '80. De documentaire begint met een verhaal over de oprichter van RJR Nabisco, Ross Johnson, en hoe hij de bestuursstructuur van het bedrijf veranderde, wat leidde tot de intense strijd om de controle. De documentaire bevat interviews met de betrokkenen, waaronder Johnson, Henry Kravis, de verzekeringsmaatschappijen en andere bedrijven, die hun perspectief geven over de situatie. Naast interviews, bevat de documentaire ook unieke archiefbeelden en andere achtergrondinformatie over de RJR Nabisco-overname. De kijkers zullen de kans krijgen om de gebeurtenissen van dit epische gevecht te volgen en de grote persoonlijkheden te leren kennen die betrokken waren bij de overname. Met zijn originele verhaal, interessante interviews en krachtige beelden, is Barbarians At The Gate een zeer onderhoudende documentaire die de kijker meeneemt in de wereld van de achtentachtigste.

Aantal pagina's

576

Taal

Engels

Uitgever

Arrow Books Ltd

EAN-Code

9780099545835

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Barbarians At The Gate. door Bryan Burrough gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Barbarians At The Gate. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Barbarians At The Gate. onder EAN-code 9780099545835 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Biografieën & Waargebeurd Economie & Financiën Managementboeken Ondernemers & Bedrijven Bedrijfsorganisatie Fusies & Overnames Boeken

Barbarians At The Gate. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Barbarians At The Gate. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Barbarians At The Gate. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Barbarians At The Gate. in grote mate positief.

Barbarians At The Gate. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Barbarians At The Gate. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Barbarians At The Gate. te kopen.

Het boek Barbarians At The Gate. onder EAN code 9780099545835  is geschreven door: Bryan Burrough.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Barbarians At The Gate. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Barbarians At The Gate. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Barbarians At The Gate. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Barbarians At The Gate. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Barbarians At The Gate.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Barbarians At The Gate. aanbieden. De PDF-versie van Barbarians At The Gate. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00