Zoek

Basisboek Bouwkunde boek PDF

Geschreven door A.H.L.G. Bone

Dit boek direct kopen via deze link

Basisboek Bouwkunde boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Basisboek Bouwkunde over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Basisboek Bouwkunde:

978 90 061 0313 7 Basisboek Bouwkunde Basisboek Bouwkunde behandelt helder en toegankelijk alle bouwfasen, vanaf het ontwerp tot en met de oplevering, in theorie en praktijk, met volledige integratie van constructieleer en technologie. Met duidelijke foto’s en 2D- en 3D-tekeningen maakt Basisboek Bouwkunde het gehele bouwproces snel inzichtelijk. Wat zijn belangrijke basisbegrippen en constructies? Welke basiskennis heb je nodig om andere vakken binnen Bouwkunde te kunnen volgen? Welke gevolgen hebben de normen en richtlijnen op het ontwerp- en uitvoeringsproces? De vijfde druk van Basisboek Bouwkunde is grondig vernieuwd. De wijzigingen in het Bouwbesluit, het vervangen van de EPC door Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG) en de strengere eisen aan milieu en duurzaamheid van zowel de overheid als vanuit de maatschappij, de diversiteit aan nieuwe materialen en het actualiseren van de NEN- en EN normen als ook de NTR, NTA,NPR en ISO zijn de redenen voor deze herziening. Ook wordt uitgebreid aandacht geschonken aan wettelijke regels, van onder andere het Bouwbesluit, die vanaf 1 januari 2021 gelden. Zoals in een bouwproject de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en milieu, materialen, technieken en uitvoeringsmethoden samenkomen, komen in Basisboek Bouwkunde theorie, praktijk, nieuwe regelgeving en didactiek samen. Eerstejaars hbo-studenten, gevorderde mbo-studenten Bouwkunde en instromers in de opzichters- en aannemersopleidingen bereiken in korte tijd het gewenste basisniveau en doen de juiste bouwkundige voorkennis op. Door de modulaire opbouw is dit boek uitstekend geschikt voor zelfstudie en afstandsonderwijs. Daarnaast is Basisboek Bouwkunde een handig naslagwerk.

Aantal pagina’s

744

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789006103137


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Basisboek Bouwkunde door A.H.L.G. Bone gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Basisboek Bouwkunde downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Basisboek Bouwkunde onder EAN-code 9789006103137 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Basisboek Bouwkunde recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Basisboek Bouwkunde kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Basisboek Bouwkunde recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Basisboek Bouwkunde in grote mate positief.

Basisboek Bouwkunde is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Basisboek Bouwkunde PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Basisboek Bouwkunde te kopen.

Het boek Basisboek Bouwkunde onder EAN code 9789006103137  is geschreven door: A.H.L.G. Bone.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Basisboek Bouwkunde downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Basisboek Bouwkunde ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Basisboek Bouwkunde beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Basisboek Bouwkunde direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Basisboek Bouwkunde?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Basisboek Bouwkunde aanbieden. De PDF-versie van Basisboek Bouwkunde kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00