Zoek
  1. boeken
  2. Basisboek Online Marketing.

Basisboek Online Marketing. boek PDF

Geschreven door Marjolein Visser

Dit boek direct kopen via deze link.

Basisboek Online Marketing. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Basisboek Online Marketing. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Basisboek Online Marketing.:

Basisboek Online Marketing is een essentieel werk voor iedereen die zich wil verdiepen in het vakgebied online marketing. Geschreven door meer dan twintig experts, behandelt het boek het volledige online marketingproces: van strategische online marketing, consumentengedrag en websites tot technologieën zoals Artificial Intelligence en Natural Language Processing. Bovendien worden lezers systematisch gewezen op de noodzaak doelstellingen te kwantificeren en het rendement van digitale marketingactiviteiten permanent te meten. Basisboek Online Marketing is hét standaardwerk voor het vakgebied online marketing. Deze vierde editie bevat verder nieuwe kennis over onder andere online consumentengedrag, effectieve websiteontwerpen en het gebruik van websites als distributie- en communicatiekanaal. Recent onderzoek, technieken, bronnen en voorbeelden vormen de rode draad door het boek. Daarnaast worden de twee basismodellen die in bijna ieder hoofdstuk terugkeren – de online marketingfunnel en het BAIA-model voor online marketingcommunicatie – behandeld. Het boek is daarmee de meest gebruikte bron voor online marketing in het hbo.

Aantal pagina's

672

Taal

Nederlands

Uitgever

Noordhoff

EAN-Code

9789001752200

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Basisboek Online Marketing. door Marjolein Visser gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Basisboek Online Marketing. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Basisboek Online Marketing. onder EAN-code 9789001752200 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Sales & Marketing Boeken

Basisboek Online Marketing. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Basisboek Online Marketing. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Basisboek Online Marketing. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Basisboek Online Marketing. in grote mate positief.

Basisboek Online Marketing. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Basisboek Online Marketing. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Basisboek Online Marketing. te kopen.

Het boek Basisboek Online Marketing. onder EAN code 9789001752200  is geschreven door: Marjolein Visser.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Basisboek Online Marketing. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Basisboek Online Marketing. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Basisboek Online Marketing. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Basisboek Online Marketing. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Basisboek Online Marketing.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Basisboek Online Marketing. aanbieden. De PDF-versie van Basisboek Online Marketing. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00