Zoeken
  1. boeken
  2. Basisboek Statistiek met SPSS.

Basisboek Statistiek met SPSS. boek PDF

Geschreven door Ben Baarda

Dit boek direct kopen via deze link.

Basisboek Statistiek met SPSS. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Basisboek Statistiek met SPSS. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Basisboek Statistiek met SPSS.:

Het Basisboek Statistiek met SPSS biedt studenten een praktische en toegankelijke kennismaking met statistiek en SPSS. Het is breed toepasbaar voor diverse opleidingen en sluit aan op gangbare onderzoekuitgaven. Met behulp van een gefingeerd databestand met als thema 'Maakt geld gelukkig?' worden studenten vertrouwd gemaakt met statistiek en SPSS. In deze zesde druk is veel aandacht besteed aan de didactische opbouw. Elk hoofdstuk begint met de voorkennis die nodig is om het hoofdstuk te lezen, gevolgd door vragen die in het hoofdstuk beantwoord worden, de belangrijkste begrippen die in het hoofdstuk behandeld worden, inhoudelijke informatie over het onderwerp en een samenvatting of schermafdrukken. Veel opsommingen en samenvattingen zijn vervangen door schermafdrukken waarin instructies opgenomen zijn.

Aantal pagina's

168

Taal

Nederlands

Uitgever

Noordhoff

EAN-Code

9789001895808

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Basisboek Statistiek met SPSS. door Ben Baarda gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Basisboek Statistiek met SPSS. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Basisboek Statistiek met SPSS. onder EAN-code 9789001895808 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Wiskunde Kansrekening & Statistieken Boeken

Basisboek Statistiek met SPSS. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Basisboek Statistiek met SPSS. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Basisboek Statistiek met SPSS. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Basisboek Statistiek met SPSS. in grote mate positief.

Basisboek Statistiek met SPSS. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Basisboek Statistiek met SPSS. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Basisboek Statistiek met SPSS. te kopen.

Het boek Basisboek Statistiek met SPSS. onder EAN code 9789001895808  is geschreven door: Ben Baarda.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Basisboek Statistiek met SPSS. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Basisboek Statistiek met SPSS. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Basisboek Statistiek met SPSS. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Basisboek Statistiek met SPSS. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Basisboek Statistiek met SPSS.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Basisboek Statistiek met SPSS. aanbieden. De PDF-versie van Basisboek Statistiek met SPSS. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00