Zoek
  1. boeken
  2. Basisboek wiskunde.

Basisboek wiskunde. boek PDF

Geschreven door Jan van de Craats

Dit boek direct kopen via deze link.

Basisboek wiskunde. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Basisboek wiskunde. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Basisboek wiskunde.:

Basisboek wiskunde is een complete leer- en oefenboek over wiskunde voor studenten in techniek, informatica, bètavakken, economie, bedrijfskunde, medische vakken en aanverwante disciplines. Uitgelegd worden onderwerpen zoals algebra, getallenrijen, ruimtemeetkunde, goniometrie, exponentiële en logaritmische functies en differentiëren. Deze editie is verbeterd en uitgebreid op basis van suggesties van gebruikers van de vorige editie. Basisboek wiskunde is een oefenboek met meer dan de helft aan opgaven. De bijbehorende theorie wordt kort en duidelijk uitgelegd. Achterin staat de antwoorden van alle opgaven zodat het boek ook goed voor zelfstudie kan worden gebruikt. De auteur, Jan van de Craats, is hoogleraar wiskunde aan de Universiteit van Amsterdam en de Open Universiteit. Hij is een gerespecteerd deskundige op het gebied van wiskundeonderwijs en de popularisering van de wiskunde. In 2006 tot 2008 was hij voorzitter van de Resonansgroep wiskunde die de kwaliteit van het wiskundeonderwijs in Nederland optimaliseerde. Basisboek wiskunde is een uitstekende aanvulling op de wiskundeopleidingen en kan worden gebruikt als basisleerboek of als lesboek. Het boek is geschikt voor studenten die willen werken aan hun reken- en formulevaardigheid, en aan hun vaardigheid in differentiëren en integreren. Met dit boek kunnen studenten zich voorbereiden op het examen en voorbereiden op de toepassing in hun verdere studies.

Aantal pagina's

320

Taal

Nederlands

Uitgever

Pearson Benelux B.V.

EAN-Code

9789043016735

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Basisboek wiskunde. door Jan van de Craats gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Basisboek wiskunde. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Basisboek wiskunde. onder EAN-code 9789043016735 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Onderwijs & Didactiek Wiskunde Educatieve uitgaven Boeken

Basisboek wiskunde. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Basisboek wiskunde. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Basisboek wiskunde. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Basisboek wiskunde. in grote mate positief.

Basisboek wiskunde. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Basisboek wiskunde. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Basisboek wiskunde. te kopen.

Het boek Basisboek wiskunde. onder EAN code 9789043016735  is geschreven door: Jan van de Craats.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Basisboek wiskunde. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Basisboek wiskunde. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Basisboek wiskunde. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Basisboek wiskunde. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Basisboek wiskunde.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Basisboek wiskunde. aanbieden. De PDF-versie van Basisboek wiskunde. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00