Zoek

Basisboek wiskunde boek PDF

Geschreven door Jan van de Craats

Dit boek direct kopen via deze link

Basisboek wiskunde boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Basisboek wiskunde over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Basisboek wiskunde:

Basisboek wiskunde legt de basis voor de wiskunde die op universiteiten en hogescholen gebruikt wordt bij studierichtingen in techniek, informatica, bètavakken, economie, bedrijfskunde, medische vakken en aanverwante disciplines. Centraal staat het aanleren van die wiskundige vaardigheden die studenten in deze disciplines moeten beheersen: rekenvaardigheid, formulevaardigheid, werken met functies en grafieken en vaardigheid in differentiëren en integreren. In deze nieuwe editie hebben de auteurs suggesties van gebruikers van de vorige editie van het boek verwerkt. De uitleg is verbeterd en uitgebreid bij de onderwerpen algebra, getallenrijen, ruimtemeetkunde, goniometrische, exponentiële en logaritmische functies en differentiëren. Basisboek wiskunde is een oefenboek. Elk hoofdstuk bestaat voor meer dan de helft uit opgaven. De bijbehorende theorie wordt kort en duidelijk uitgelegd. Achterin staan de antwoorden van alle opgaven zodat Basisboek wiskunde ook heel goed voor zelfstudie kan worden gebruikt. Jan van de Craats is hoogleraar wiskunde aan de Universiteit van Amsterdam en de Open Universiteit. Hij is een gerespecteerd deskundige op het gebied van het wiskundeonderwijs en de popularisering van de wiskunde. Van 2006 tot 2008 was hij voorzitter van de Resonansgroep wiskunde die de minister adviseerde over de aansluitingsproblematiek tussen voorbereidend en hoger onderwijs. Rob Bosch is universitair hoofddocent wiskunde aan de Nederlandse Defensie Academie en lid van de redactie van Euclides, het tijdschrift van de Nederlandse Vereniging van Wiskundeleraren.

Aantal pagina’s

320

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789043016735


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Basisboek wiskunde door Jan van de Craats gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Basisboek wiskunde downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Basisboek wiskunde onder EAN-code 9789043016735 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Basisboek wiskunde recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Basisboek wiskunde kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Basisboek wiskunde recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Basisboek wiskunde in grote mate positief.

Basisboek wiskunde is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Basisboek wiskunde PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Basisboek wiskunde te kopen.

Het boek Basisboek wiskunde onder EAN code 9789043016735  is geschreven door: Jan van de Craats.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Basisboek wiskunde downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Basisboek wiskunde ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Basisboek wiskunde beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Basisboek wiskunde direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Basisboek wiskunde?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Basisboek wiskunde aanbieden. De PDF-versie van Basisboek wiskunde kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00