Zoek
  1. boeken
  2. Basiskennis Boekhouden met resultaat.

Basiskennis Boekhouden met resultaat. boek PDF

Geschreven door Henny Krom

Dit boek direct kopen via deze link.

Basiskennis Boekhouden met resultaat. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Basiskennis Boekhouden met resultaat. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Basiskennis Boekhouden met resultaat.:

Basiskennis Boekhouden met resultaat biedt een stapsgewijze leiding om de basis van boekhouden onder de knie te krijgen. De student wordt meegenomen in het boekhoudkundig model en leert de essentiële begrippen, zoals balans, winst-en-verliesrekening, grootboek en journaalpost, kennen. De informatie is duidelijk geschreven en geïllustreerd met veel voorbeelden. Ook is er een bijbehorend opgavenboek met diverse oefeningen en een digitale leeromgeving op www.lerenmetconvoy.nl. Hier staan een leerpad, video’s, een begrippentrainer en samenvattingen die studenten kunnen gebruiken om de theorie te verdiepen. Het boek is geschikt voor iedereen die de basisprincipes van boekhouden wil leren, ongeacht de opleiding. Aan het einde van het boek is de student in staat om zelfstandig een basisboekhouding te voeren. Daarnaast biedt het boek voldoende achtergrondinformatie over de (spel)regels waarmee een boekhouder zich dient te houden.

Aantal pagina's

Taal

Nederlands

Uitgever

Convoy Uitgevers Bv

EAN-Code

9789463172707

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Basiskennis Boekhouden met resultaat. door Henny Krom gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Basiskennis Boekhouden met resultaat. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Basiskennis Boekhouden met resultaat. onder EAN-code 9789463172707 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Economie & Financiën Financien & Boekhouding Accounting Educatieve uitgaven Boeken

Basiskennis Boekhouden met resultaat. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Basiskennis Boekhouden met resultaat. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Basiskennis Boekhouden met resultaat. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Basiskennis Boekhouden met resultaat. in grote mate positief.

Basiskennis Boekhouden met resultaat. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Basiskennis Boekhouden met resultaat. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Basiskennis Boekhouden met resultaat. te kopen.

Het boek Basiskennis Boekhouden met resultaat. onder EAN code 9789463172707  is geschreven door: Henny Krom.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Basiskennis Boekhouden met resultaat. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Basiskennis Boekhouden met resultaat. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Basiskennis Boekhouden met resultaat. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Basiskennis Boekhouden met resultaat. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Basiskennis Boekhouden met resultaat.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Basiskennis Boekhouden met resultaat. aanbieden. De PDF-versie van Basiskennis Boekhouden met resultaat. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00