Zoek
  1. boeken
  2. Basisvaardigheden Wiskunde.

Basisvaardigheden Wiskunde. boek PDF

Geschreven door Douwe Jan Douwes

Dit boek direct kopen via deze link.

Basisvaardigheden Wiskunde. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Basisvaardigheden Wiskunde. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Basisvaardigheden Wiskunde.:

Met Basisvaardigheden Wiskunde krijgen studenten de kans om hun wiskundige kwaliteiten te verbeteren. Het boek heeft een niveau dat vergelijkbaar is met de havo wiskunde B en richt zich voornamelijk op de analyse. Er zijn twee nieuwe onderwerpen toegevoegd, namelijk inverse functies en kwadraat afsplitsen. Om de studenten meer inzicht te geven in hun eigen kwaliteiten, is er een instaptoets in het boek inbegrepen. Hiermee krijgen studenten een beeld van hun eigen vaardigheden. De leerstof is overzichtelijk opgezet met aan de linkerpagina steeds een korte uitleg en voorbeelden. Op de rechterpagina staan de bijbehorende opgaven. Daarnaast staan er op de website bij dit boek extra opgaven en uitwerkingen van de opgaven in het boek en de instaptoetsen. Zo kunnen studenten ook zelfstandig aan de slag met het verbeteren van hun vaardigheden. De voordelen van dit boek zijn dan ook duidelijk: een beknopte opfriscursus die alle benodigde wiskunde voor het hbo aanbiedt, geschikt voor zelfstudie door middel van instaptoetsen en voortgangstoetsen en een beknopte en goed gestructureerde leerstof.

Aantal pagina's

220

Taal

Nederlands

Uitgever

Noordhoff

EAN-Code

9789001575175

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Basisvaardigheden Wiskunde. door Douwe Jan Douwes gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Basisvaardigheden Wiskunde. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Basisvaardigheden Wiskunde. onder EAN-code 9789001575175 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Onderwijs & Didactiek Wiskunde Educatieve uitgaven Boeken

Basisvaardigheden Wiskunde. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Basisvaardigheden Wiskunde. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Basisvaardigheden Wiskunde. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Basisvaardigheden Wiskunde. in grote mate positief.

Basisvaardigheden Wiskunde. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Basisvaardigheden Wiskunde. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Basisvaardigheden Wiskunde. te kopen.

Het boek Basisvaardigheden Wiskunde. onder EAN code 9789001575175  is geschreven door: Douwe Jan Douwes.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Basisvaardigheden Wiskunde. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Basisvaardigheden Wiskunde. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Basisvaardigheden Wiskunde. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Basisvaardigheden Wiskunde. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Basisvaardigheden Wiskunde.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Basisvaardigheden Wiskunde. aanbieden. De PDF-versie van Basisvaardigheden Wiskunde. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00