Zoek
  1. boeken
  2. Beeldkracht.

Beeldkracht. boek PDF

Geschreven door Caroline Franssen

Dit boek direct kopen via deze link.

Beeldkracht. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Beeldkracht. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Beeldkracht.:

Beeldkracht is een revolutionaire methode voor tafelopstellingen. Het biedt therapeuten en coaches een krachtige manier om systemisch werk te doen. Wat deze methode uniek maakt, is dat het het innerlijke systeem van cliënten net zo scherp in beeld brengt als het familiesysteem. Beeldkracht helpt bij het zichtbaar maken van trauma's, angsten, verlangens, belemmeringen voor geluk en kwaliteiten die ontwikkeld moeten worden. Hierdoor krijgen begeleiders en cliënten zicht op de situatie zonder lange verhalen en zonder oordelen. De lijstjes voor het herkennen van niet-effectieve gedragingen, gedachten en gevoelens helpen bij het doorzien, benoemen en transformeren van deze patronen. Dit maakt de problemen hanteerbaar en inzichtelijk voor de cliënt. Ook komt er bewustzijn en aanvaarding, waardoor de cliënt de regie weer in eigen handen kan nemen. Daarnaast zijn de instructies voor interventies die gebruikt kunnen worden bij Beeldkracht direct bruikbaar in de dagelijkse praktijk van elke therapeut of coach. De startset met opstellingsfiguren vergemakkelijkt de implementatie van deze methode. Beeldkracht is een krachtige en effectieve methode voor iedereen die werkt met systemisch werk.

Aantal pagina's

168

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Thema

EAN-Code

9789462721555

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Beeldkracht. door Caroline Franssen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Beeldkracht. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Beeldkracht. onder EAN-code 9789462721555 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Onderwijs & Didactiek Gezin & Relaties Managementboeken Sociologie Onderwijstechnieken Leiderschap Familie & Relaties Coaching & Training Boeken

Beeldkracht. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Beeldkracht. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Beeldkracht. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Beeldkracht. in grote mate positief.

Beeldkracht. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Beeldkracht. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Beeldkracht. te kopen.

Het boek Beeldkracht. onder EAN code 9789462721555  is geschreven door: Caroline Franssen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Beeldkracht. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Beeldkracht. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Beeldkracht. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Beeldkracht. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Beeldkracht.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Beeldkracht. aanbieden. De PDF-versie van Beeldkracht. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00