Zoek
  1. boeken
  2. Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ.

Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. boek PDF

Geschreven door Wessel Beek

Dit boek direct kopen via deze link.

Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ.:

Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ is een boek dat zich richt op het terugdringen van suïcides. Het boek biedt hulpverleners handvatten en methoden over verschillende onderwerpen, zoals de onderkenning van suïcidale jongeren op school, de behandeling van de chronisch suïcide patiënt en preventief georiënteerde programma's. Ook krijgen lezers informatie over cognitief-gedragstherapeutische interventies, interventies vanuit de dialectische gedragstherapie en de aanpak van dwangmatig piekeren over zelfdoding. Daarnaast worden er ook specifieke groepen behandeld, zoals verslaafden, mensen met een persoonlijkheidsstoornis en ouderen met een doodswens. Het boek bevat veel praktische tips en schema's, die handvatten bieden voor lezers. De auteurs bieden ook hulp aan nabestaanden van een suïcide. Dit boek is bedoeld voor hulpverleners die betrokken zijn bij de behandeling van suïcidaal gedrag en is gericht op het terugdringen van het aantal suïcides. Met deze informatie kunnen hulpverleners hun kennis verdiepen over suïcidale jongeren, chronisch suïcide patiënten en andere specifieke groepen.

Aantal pagina's

352

Taal

Nederlands

Uitgever

Bohn Stafleu van Loghum

EAN-Code

9789036809719

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. door Wessel Beek gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. onder EAN-code 9789036809719 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Populaire psychologie Boeken

Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. in grote mate positief.

Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. te kopen.

Het boek Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. onder EAN code 9789036809719  is geschreven door: Wessel Beek.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. aanbieden. De PDF-versie van Behandeling van suïcidaal gedrag in de praktijk van de GGZ. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00