Search
  1. boeken
  2. Behave.

Behave. boek PDF

Geschreven door Robert M. Sapolsky

Dit boek direct kopen via deze link.

Behave. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Behave. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Behave.:

Behave is een New York Times bestseller die de vraag beantwoordt waarom mensen zich zo gedragen als ze doen. Door dit boek leer je meer over de menselijke natuur dan in welk ander boek dan ook, volgens Henry Marsh, de bestverkopende auteur van Do No Harm. We zijn in staat om barbaarse daden van geweld te verrichten maar ook spectaculaire daden van vriendelijkheid: is er een kant van onze natuur die uiteindelijk overwint? Elk gedrag van een mens heeft meerdere lagen van oorzaak, waaronder seconden, minuten, uren, dagen, maanden, jaren, en zelfs eeuwen, teruggaand naar de oorsprong van onze soort. In de epische geschiedenis van onze soort, hoe beïnvloedt onze biologie de oorzaken van oorlog en vrede, gerechtigheid en vervolging? Hoe hebben onze hersenen zich ontwikkeld naast onze culturen? Dit is het verrukkelijke verhaal van de menselijke moraal en de wetenschap die de grootste vraag van allemaal beantwoordt: wat maakt ons menselijk? Behave is geschreven door een van de beste wetenschapper-schrijvers van onze tijd, Oliver Sacks.

Aantal pagina's

800

Taal

Engels

Uitgever

Vintage

EAN-Code

9780099575061

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Behave. door Robert M. Sapolsky gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Behave. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Behave. onder EAN-code 9780099575061 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Psychologie Biologie Wetenschap algemeen Humanistische psychologie Evolutie Menselijk lichaam Hersenen Populair wetenschappelijk Boeken

Behave. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Behave. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Behave. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Behave. in grote mate positief.

Behave. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Behave. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Behave. te kopen.

Het boek Behave. onder EAN code 9780099575061  is geschreven door: Robert M. Sapolsky.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Behave. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Behave. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Behave. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Behave. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Behave.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Behave. aanbieden. De PDF-versie van Behave. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00