Search
  1. boeken
  2. Beheers je.

Beheers je. boek PDF

Geschreven door Jobbeke de Jong

Dit boek direct kopen via deze link.

Beheers je. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Beheers je. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Beheers je.:

Beheers je! is een boek dat ervoor zorgt dat (team)begeleiders hun grootste uitdagingen inzichtelijk maken. Het boek gaat verder dan alleen theorieën over teams, samenwerking en groepsdynamica. Het helpt je als begeleider van groepen om optimale resultaten te behalen en duurzame impact te maken met je interventies. Er zijn verschillende soorten groepsdynamiek, wat niet te voorkomen is. Het is belangrijk hier goed mee om te gaan als (team)begeleider, en dat is wat dit boek je leert. Je leert je eigen impulsen te reguleren binnen de context waarin je je begeeft, zodat je effectief kunt handelen als interventionist. Daarmee maak je het verschil tussen een beginner of een medior en een excellente interventionist. Beheers je! is bedoeld voor coaches, trainers, organisatieadviseurs en leiders die met groepen werken. Het boek helpt je om de juiste voorbereidingen te treffen voor je interventie. Je leert om de groepsdynamiek te analyseren en te begrijpen, om zo de juiste stappen te zetten om impact te maken. Je krijgt begrip voor de verschillende krachten en energieën die in een groep aanwezig zijn, wat je helpt om hiermee om te gaan. Je leert hoe je invloed kunt uitoefenen op de groepsdynamiek, en hoe je hiermee de prestaties en de resultaten kunt verbeteren. Beheers je! biedt je handvatten om je interventies te verbeteren en om je leiderschapsvaardigheden te versterken.

Aantal pagina's

192

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024450121

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Beheers je. door Jobbeke de Jong gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Beheers je. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Beheers je. onder EAN-code 9789024450121 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Leiderschap Boeken

Beheers je. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Beheers je. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Beheers je. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Beheers je. in grote mate positief.

Beheers je. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Beheers je. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Beheers je. te kopen.

Het boek Beheers je. onder EAN code 9789024450121  is geschreven door: Jobbeke de Jong.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Beheers je. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Beheers je. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Beheers je. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Beheers je. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Beheers je.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Beheers je. aanbieden. De PDF-versie van Beheers je. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00