Zoek
  1. boeken
  2. Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR.

Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. boek PDF

Geschreven door American Psychiatric Association

Dit boek direct kopen via deze link.

Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR.:

De DSM-5-TR is een essentieel handboek voor psychische stoornissen. Het biedt een systematische indeling van de meest voorkomende psychische stoornissen, met alle bijbehorende criteria en richtlijnen voor de behandeling. Het is een onmisbaar gereedschap voor professionals in de geestelijke gezondheidszorg, maar ook voor studenten in opleiding tot deze beroepen. Samen met de Nederlandse vertaling van de DSM-5-TR verschijnt er ook een Beknopt overzicht, dat in twee verschillende vormen vormgegeven is. Daarnaast krijgt ook de DSM-5 Online een update om altijd de meest actuele informatie te bieden. Het boek bevat tal van nieuwe verbeteringen, waaronder aangescherpte teksten van meer dan zeventig stoornissen, een nieuwe stoornis (persisterende-rouwstoornis), nieuwe codes voor suïcidaal gedrag en niet-suïcidaal zelfbeschadigend gedrag, en updates van alle cultuurgebonden, risico- en prognostische factoren. Met de vervanging van de ICD-9-CM-codes door ICD-10-codes is de DSM-5-TR een waardevolle bron van informatie voor professionals in de geestelijke gezondheidszorg.

Aantal pagina's

592

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024449804

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. door American Psychiatric Association gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. onder EAN-code 9789024449804 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Klinische psychologie Boeken

Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. in grote mate positief.

Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. te kopen.

Het boek Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. onder EAN code 9789024449804  is geschreven door: American Psychiatric Association.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. aanbieden. De PDF-versie van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00