Zoek
  1. boeken
  2. Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband).

Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). boek PDF

Geschreven door American Psychiatric Association

Dit boek direct kopen via deze link.

Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband).:

De DSM-5-TR biedt een geavanceerde, wetenschappelijk onderbouwde classificatie van psychische stoornissen die afgestemd is op de meest recente inzichten en ontwikkelingen. Met het Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband) krijgen zorgprofessionals een compacte, duidelijk gestructureerde, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke naslagwerk. Dit boek is onmisbaar voor iedereen die in de klinische praktijk werkt met psychiatrie, psychologie, orthopedagogiek, (huis)artsen, verpleegkundigen, psychosociaal werkenden en studenten in opleiding. Het Beknopt overzicht is een overzichtelijk boek met doeltreffende tabellen, die duidelijkheid en structuur bieden. De tabellen zijn zo opgesteld dat de criteria, kenmerken en de onderverdelingen van de DSM-5-TR duidelijk worden weergegeven. De DSM-5-TR is voorzien van de meest recente ICD-10-codes, waardoor het boek een waardevol instrument is bij het rapporteren en verwerken van gegevens. De DSM-5-TR is daarnaast gebruiksvriendelijk en overzichtelijk vormgegeven, zodat de gebruiker snel en eenvoudig de juiste informatie kan vinden.

Aantal pagina's

660

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024449811

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). door American Psychiatric Association gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). onder EAN-code 9789024449811 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Klinische psychologie Boeken

Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). in grote mate positief.

Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). te kopen.

Het boek Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). onder EAN code 9789024449811  is geschreven door: American Psychiatric Association.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband).?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). aanbieden. De PDF-versie van Beknopt overzicht van de criteria van de DSM-5-TR (ringband). kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00