Zoeken
  1. boeken
  2. Beren op de weg, spinsels in je hoofd.

Beren op de weg, spinsels in je hoofd. boek PDF

Geschreven door Theo IJzermans

Dit boek direct kopen via deze link.

Beren op de weg, spinsels in je hoofd. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Beren op de weg, spinsels in je hoofd. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Beren op de weg, spinsels in je hoofd.:

Van Beren op de weg, spinsels in je hoofd zijn al meer dan 275.000 exemplaren verkocht. In deze herziene editie vind je nieuwe actuele voorbeelden, die de boodschap duidelijk maken. De vormgeving van het binnenwerk is aangepast, zodat het boek nog aantrekkelijker is om te lezen. Piekeren over problemen, ergernissen, gevoelens van onmacht en onrecht is helaas iets wat veel mensen dagelijks meemaken. Dit kan vermoeiend of zelfs uitputtend werken in plaats van prettig. Vaak leggen zij de oorzaak ervan bij de situatie zelf. Echter bepaalt onze manier van denken en fantaseren uiteindelijk hoe we ons voelen en hoe we ons gedragen. De Rationele Effectiviteits Training (RET) is hierbij een handig hulpmiddel. Met dit boek leer je beter omgaan met allerlei situaties in het werk, die aanleiding kunnen zijn voor ergernissen, stress, niet-productief gedrag en slechte sociale contacten. Het boek geeft je handvatten om jezelf beter in de hand te hebben. Zo kun je je emoties beter beheersen en je meer focussen op je werk.

Aantal pagina's

112

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Thema

EAN-Code

9789462722637

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Beren op de weg, spinsels in je hoofd. door Theo IJzermans gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Beren op de weg, spinsels in je hoofd. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Beren op de weg, spinsels in je hoofd. onder EAN-code 9789462722637 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Geneeskunde & Verpleging Psychologie Specialistische geneeskunde Geluk & Zelfvertrouwen Populaire psychologie Klinische psychologie Gedragspsychologie Psychotherapie Boeken

Beren op de weg, spinsels in je hoofd. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Beren op de weg, spinsels in je hoofd. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Beren op de weg, spinsels in je hoofd. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Beren op de weg, spinsels in je hoofd. in grote mate positief.

Beren op de weg, spinsels in je hoofd. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Beren op de weg, spinsels in je hoofd. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Beren op de weg, spinsels in je hoofd. te kopen.

Het boek Beren op de weg, spinsels in je hoofd. onder EAN code 9789462722637  is geschreven door: Theo IJzermans.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Beren op de weg, spinsels in je hoofd. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Beren op de weg, spinsels in je hoofd. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Beren op de weg, spinsels in je hoofd. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Beren op de weg, spinsels in je hoofd. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Beren op de weg, spinsels in je hoofd.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Beren op de weg, spinsels in je hoofd. aanbieden. De PDF-versie van Beren op de weg, spinsels in je hoofd. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00