Zoek
  1. boeken
  2. Best practice ITIL® 4 Pocketguide.

Best practice ITIL® 4 Pocketguide. boek PDF

Geschreven door Jan van Bon

Dit boek direct kopen via deze link.

Best practice ITIL® 4 Pocketguide. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Best practice ITIL® 4 Pocketguide. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Best practice ITIL® 4 Pocketguide.:

De ITIL Pocketguide van Van Haren Publishing is een betrouwbare gids voor ITIL-professionals, die hen helpt bij het toepassen van best practices in hun organisatie. Deze pocketguide introduceert de lezer in het ITIL 4-framework, waardoor er inzicht wordt verkregen in de belangrijkste concepten van servicemanagement. Met deze pocketguide leren lezers ook hoe de zeven ITIL-basisprincipes een organisatie kunnen helpen bij het adopteren en toepassen van servicemanagement. Daarnaast geeft de pocketguide ook inzicht in de vier dimensies van servicemanagement, het doel en de componenten van het ITIL-servicewaardesysteem, de zes activiteiten van de servicewaardeketen en hoe deze onderling verbonden zijn. Ook leren lezers het doel en de belangrijkste begrippen van 15 van de 34 ITIL-practices en worden er zeven van die 15 ITIL-practices in detail uitgelegd. De pocketguide biedt ook ondersteuning voor iedereen die eerdere ITIL-edities kent en op zoek is naar een brug naar deze nieuwe editie. De publicatie geeft uitleg over de exameneisen voor het ITIL 4 Foundation examen, waardoor lezers hun kennis op een effectieve manier kunnen toepassen en vergroten.

Aantal pagina's

152

Taal

Nederlands

Uitgever

Van Haren Publishing

EAN-Code

9789401806282

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Best practice ITIL® 4 Pocketguide. door Jan van Bon gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Best practice ITIL® 4 Pocketguide. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Best practice ITIL® 4 Pocketguide. onder EAN-code 9789401806282 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Computers & Informatica Bedrijfsapplicaties Boeken

Best practice ITIL® 4 Pocketguide. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Best practice ITIL® 4 Pocketguide. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Best practice ITIL® 4 Pocketguide. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Best practice ITIL® 4 Pocketguide. in grote mate positief.

Best practice ITIL® 4 Pocketguide. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Best practice ITIL® 4 Pocketguide. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Best practice ITIL® 4 Pocketguide. te kopen.

Het boek Best practice ITIL® 4 Pocketguide. onder EAN code 9789401806282  is geschreven door: Jan van Bon.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Best practice ITIL® 4 Pocketguide. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Best practice ITIL® 4 Pocketguide. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Best practice ITIL® 4 Pocketguide. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Best practice ITIL® 4 Pocketguide. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Best practice ITIL® 4 Pocketguide.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Best practice ITIL® 4 Pocketguide. aanbieden. De PDF-versie van Best practice ITIL® 4 Pocketguide. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00