Zoek
  1. boeken
  2. Blink.

Blink. boek PDF

Geschreven door Malcolm Gladwell

Dit boek direct kopen via deze link.

Blink. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Blink. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Blink.:

Blink, geschreven door Malcolm Gladwell, is een fascinerend boek dat je kennis laat maken met de wereld van het onbewuste denken. Het geeft een interessante kijk op hoe mensen beslissingen nemen door verschillende situaties te onderzoeken. Met behulp van de modernste neurologie en psychologie toont de auteur aan dat het verschil tussen goede en slechte beslissingen niet afhangt van de hoeveelheid informatie die snel kan worden verwerkt, maar van de paar specifieke details waar mensen op focussen. U krijgt een diepgaand inzicht in verschillende situaties, zoals de wijze waarop het menselijk brein werkt en hoe we beslissingen kunnen nemen, zelfs als we ons bewust zijn van de gevolgen. Ook krijgt u een uniek perspectief op verschillende onderwerpen, zoals het concept van "thin slicing". Dit is het vermogen van het menselijk brein om alle nuttige informatie te verzamelen uit een korte periode tijd en deze te gebruiken om een goede beslissing te nemen. Met Blink leert u niet alleen hoe u goede beslissingen kunt nemen, maar ook hoe u deze kunt verdedigen. U krijgt waardevolle inzichten in verschillende manieren om deze beslissingen te maken en deze te verdedigen met behulp van logica, waardoor u in staat bent om uw standpunt te versterken. Dit boek geeft u ook tips en trucs om goede beslissingen te nemen in moeilijke situaties. Kortom, Blink is een must.

Aantal pagina's

304

Taal

Engels

Uitgever

Little, Brown & Company

EAN-Code

9780316057905

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Blink. door Malcolm Gladwell gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Blink. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Blink. onder EAN-code 9780316057905 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Managementboeken Populaire psychologie Cognitieve psychologie Besluitvorming Boeken

Blink. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Blink. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Blink. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Blink. in grote mate positief.

Blink. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Blink. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Blink. te kopen.

Het boek Blink. onder EAN code 9780316057905  is geschreven door: Malcolm Gladwell.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Blink. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Blink. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Blink. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Blink. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Blink.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Blink. aanbieden. De PDF-versie van Blink. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00