Zoek
  1. boeken
  2. Blue Ocean Strategy (Expanded Edn).

Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). boek PDF

Geschreven door W. Chan Kim

Dit boek direct kopen via deze link.

Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Blue Ocean Strategy (Expanded Edn).:

De Blue Ocean Strategy (uitgebreide editie) heeft al meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht en is erkend als één van de meest invloedrijke en impactvolle strategieboeken ooit geschreven. Het is een wereldwijd fenomeen dat is vertaald in 46 verschillende talen en is een bestseller op vijf continenten. Het boek is bovendien door Fast Company uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke leiderschapboeken in de Leadership Hall of Fame. In deze klassieke strategie onderzoeken de wereldberoemde managementdenkers W. Chan Kim en Renee Mauborgne alles wat je dacht te weten over de vereisten voor strategisch succes. In plaats van het verhogen van concurrentiedruk, stellen de auteurs dat duurzaam succes niet voortkomt uit de strijd met concurrenten maar juist uit het creëren van een blauwe oceaan waarin er geen concurrentie is. Dit is gebaseerd op een studie van 150 strategische stappen, waarvan sommige meer dan 100 jaar oud zijn en verspreid over 30 verschillende industrieën. In deze nieuwe editie hebben de auteurs bovendien nieuwe content toegevoegd.

Aantal pagina's

320

Taal

Engels

Uitgever

Harvard Business School Pr

EAN-Code

9781625274496

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). door W. Chan Kim gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). onder EAN-code 9781625274496 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Strategie Boeken

Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). in grote mate positief.

Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). te kopen.

Het boek Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). onder EAN code 9781625274496  is geschreven door: W. Chan Kim.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Blue Ocean Strategy (Expanded Edn).?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). aanbieden. De PDF-versie van Blue Ocean Strategy (Expanded Edn). kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00