Zoek
  1. boeken
  2. Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law.

Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. boek PDF

Geschreven door Masuma Shahid

Dit boek direct kopen via deze link.

Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law.:

Deze verzameling bestaat uit belangrijke rechtspraak en materiaal op het gebied van Europese Unierecht, geselecteerd door de afdeling Internationaal en Europees recht van de Erasmus Universiteit Rotterdam voor gebruik in hun bacheloropleiding. De belangrijkste gebieden die door deze verzameling worden bestreken zijn de vier fundamentele vrijheden (goederen, personen, diensten en kapitaal), de fundamentele rechten en het mededingingsrecht (verbod op kartels, verbod op misbruik van een dominante positie en verbod op staatssteun). Wat deze boek uniek maakt en van toegevoegde waarde is dat het korte gevallenentries biedt, bestaande uit een mengsel van citaten en samenvattingen. Door de belangrijkste punten van elk geval aan te geven, helpt Cases and Material European Union Law studenten, docenten en anderen (praktijkmensen, etc.) om snel de sleutelaspecten van elk geval te begrijpen. Deze gevallenentries komen voort uit de didactische visie van de auteurs Masuma Shahid en Lana Said, die meer dan 15 jaar ervaring hebben in het coördineren en lesgeven van rechtscursussen aan Nederlandse universiteiten. Beiden zijn ervan overtuigd dat deze gevallenentries de lezer helpen om de rest van de gevallen te analyseren en/of te onderzoeken.

Aantal pagina's

804

Taal

Engels

Uitgever

Eleven International Publishing

EAN-Code

9789462362734

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. door Masuma Shahid gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. onder EAN-code 9789462362734 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Rechten Internationaal (publiek)recht Internationaal publiekrecht Internationaal recht Boeken

Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. in grote mate positief.

Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. te kopen.

Het boek Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. onder EAN code 9789462362734  is geschreven door: Masuma Shahid.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. aanbieden. De PDF-versie van Boom Jurisprudentie en documentatie- Cases and Materials European Union Law. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00