Zoeken
  1. boeken
  2. Breath.

Breath. boek PDF

Geschreven door James Nestor

Dit boek direct kopen via deze link.

Breath. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Breath. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Breath.:

Productnaam: Adem. Productbeschrijving: "HET FENOMENALE INTERNATIONALE BESTSELLER - MEER DAN EEN MILJOEN EXEMPLAREN VERKOCHT WERELDWIJD GENOMINEERD VOOR DE ROYAL SOCIETY BOOK PRIZE 'Wie had kunnen denken dat iets zo eenvoudigs als het veranderen van de manier waarop we ademen zo revolutionair zou zijn voor onze gezondheid, van snurken tot allergieën tot immuniteit? Een fascinerend boek, vol verbluffende onthullingen' Dr Rangan Chatterjee Er is niets essentiëler voor onze gezondheid en welzijn dan ademen: lucht inademen, uitademen, 25.000 keer per dag herhalen. Toch als soort hebben mensen de vaardigheid verloren om correct te ademen, met ernstige gevolgen. In Adem reist journalist James Nestor de wereld over om de verborgen wetenschap achter oude ademhalingsoefeningen te ontdekken om te achterhalen wat er mis is gegaan en hoe het te herstellen. Moderne onderzoeken laten ons zien dat zelfs kleine aanpassingen aan de manier waarop we in- en uitademen kan: - de atletische prestaties verbeteren - de interne organen vernieuwen - snurken, allergieën, astma en auto-immuunziektes tegenhouden, en zelfs scoliose wervelkolommen rechttrekken Dit zou allemaal niet mogelijk moeten zijn, en toch is het zo. Nestor put uit duizenden jaren oude wijsheid en recente studies.".

Aantal pagina's

304

Taal

Engels

Uitgever

Penguin Life

EAN-Code

9780241289129

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Breath. door James Nestor gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Breath. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Breath. onder EAN-code 9780241289129 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Literatuur & Romans Religie, Spiritualiteit & Filosofie Sport & Outdoor Mindfulness Spiritualiteit Meditatie Sportpsychologie Populair wetenschappelijk Boeken

Breath. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Breath. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Breath. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Breath. in grote mate positief.

Breath. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Breath. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Breath. te kopen.

Het boek Breath. onder EAN code 9780241289129  is geschreven door: James Nestor.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Breath. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Breath. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Breath. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Breath. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Breath.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Breath. aanbieden. De PDF-versie van Breath. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00