Zoek
  1. boeken
  2. Brief Answers to the Big Questions.

Brief Answers to the Big Questions. boek PDF

Geschreven door Stephen Hawking

Dit boek direct kopen via deze link.

Brief Answers to the Big Questions. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Brief Answers to the Big Questions. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Brief Answers to the Big Questions.:

Met zijn laatste gedachten over de grootste vragen van het universum, geeft de wereldberoemde cosmoloog en bestsellerauteur van A Brief History of Time ons antwoorden in dit briljante postume werk. Is er een God? Hoe is het allemaal begonnen? Kunnen we de toekomst voorspellen? Wat bevindt zich in een zwart gat? Is er ander intelligent leven in het universum? Zal kunstmatige intelligentie ons slim genoeg maken? Hoe kunnen we de toekomst vormgeven? Kunnen we overleven op aarde? Moeten we de ruimte koloniseren? Is tijdreizen mogelijk? Gedurende zijn buitengewone carrière heeft Stephen Hawking ons begrip over het universum vergroot en sommige van zijn grootste mysteries ontrafeld. Maar zelfs toen zijn theoretische werk over zwarte gaten, imaginair tijd en meerdere geschiedenissen zijn geest naar de verste uithoeken van de ruimte bracht, geloofde Hawking altijd dat wetenschap ook gebruikt kon worden om de problemen op onze planeet op te lossen. En nu, wanneer we te maken hebben met potentieel catastrofale veranderingen hier op aarde - van klimaatverandering tot afnemende natuurlijke hulpbronnen tot de dreiging van kunstmatige super-intelligentie - richt Stephen Hawking zich op de meest urgente zaken.

Aantal pagina's

272

Taal

Engels

Uitgever

John Murray Publishers Ltd

EAN-Code

9781473695993

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Brief Answers to the Big Questions. door Stephen Hawking gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Brief Answers to the Big Questions. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Brief Answers to the Big Questions. onder EAN-code 9781473695993 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Biografieën & Waargebeurd Natuurkunde Sterrenkunde Toegepaste fysica Kosmologie & Het universum Astrofysica Boeken

Brief Answers to the Big Questions. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Brief Answers to the Big Questions. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Brief Answers to the Big Questions. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Brief Answers to the Big Questions. in grote mate positief.

Brief Answers to the Big Questions. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Brief Answers to the Big Questions. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Brief Answers to the Big Questions. te kopen.

Het boek Brief Answers to the Big Questions. onder EAN code 9781473695993  is geschreven door: Stephen Hawking.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Brief Answers to the Big Questions. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Brief Answers to the Big Questions. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Brief Answers to the Big Questions. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Brief Answers to the Big Questions. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Brief Answers to the Big Questions.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Brief Answers to the Big Questions. aanbieden. De PDF-versie van Brief Answers to the Big Questions. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00