Zoek
  1. boeken
  2. Building Tribes.

Building Tribes. boek PDF

Geschreven door Jitske Kramer

Dit boek direct kopen via deze link.

Building Tribes. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Building Tribes. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Building Tribes.:

"Building Tribes" is een boek waarin Jitske Kramer en Danielle Braun antwoord geven op de vraag hoe je een excellente cultuur kunt scheppen en een tribe van je organisatie kunt maken. Ze reisden de wereld over om antwoorden te vinden op veelgehoorde organisatievraagstukken. Je kunt meegenomen worden op hun reis door prachtige verhalen en kennis maken met leiders, tribeleden en veranderaars van over de hele wereld. Zo kwamen ze erachter hoe de Batakkoning koppensnellen gebruikte om concurrentie in de boardroom te voorkomen. Ook leerden ze over de waardebepaling van producten volgens de Iraanse ta’arof, een samenhangend geheel van sociale etiquette en impliciete gedragsregels. Ook dompelden ze zich onder in de stilte van quakermeetings om lastige vragen te beantwoorden zonder woorden. Met "Building Tribes" krijgt iedereen toegang tot lessen uit de antropologie. Hiermee kunnen leiders, veranderaars en consultants hun organisatie veranderen in een tribe. Er worden tools aangereikt die kunnen helpen om de cultuur, dialogen, besluitvorming en groepsdynamiek te verbeteren. Met dit boek krijg je inzicht in de waardes en normen van verschillende culturen die je kunt toepassen in de organisatie van je eigen tribe.

Aantal pagina's

408

Taal

Nederlands

Uitgever

Management Impact

EAN-Code

9789462761759

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Building Tribes. door Jitske Kramer gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Building Tribes. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Building Tribes. onder EAN-code 9789462761759 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Building Tribes. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Building Tribes. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Building Tribes. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Building Tribes. in grote mate positief.

Building Tribes. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Building Tribes. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Building Tribes. te kopen.

Het boek Building Tribes. onder EAN code 9789462761759  is geschreven door: Jitske Kramer.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Building Tribes. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Building Tribes. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Building Tribes. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Building Tribes. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Building Tribes.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Building Tribes. aanbieden. De PDF-versie van Building Tribes. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00