Zoek
  1. boeken
  2. Bullshit Jobs.

Bullshit Jobs. boek PDF

Geschreven door David Graeber

Dit boek direct kopen via deze link.

Bullshit Jobs. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Bullshit Jobs. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Bullshit Jobs.:

Productbeschrijving: "'Spectaculair en angstaanjagend waar' Owen Jones 'Explosief' John McDonnell, New Statesman, Boeken van het jaar 'Doordacht en grappig' The Times FT BUSINESS BOOK OF THE YEAR 2018, THE TIMES BOEK VAN HET JAAR 2018, NEW STATESMAN BOEK VAN HET JAAR 2018 en CITY AM BOEK VAN HET JAAR 2018 Wees eerlijk: als je baan niet bestond, zou iemand dat dan missen? Heb je je ooit afgevraagd waarom niet? Tot 40% van ons gelooft stiekem dat onze banen waarschijnlijk niet nodig zijn. Met andere woorden: het zijn bullshit jobs. Dit boek laat zien waarom, en wat we daaraan kunnen doen. Aan het begin van de twintigste eeuw voorspelden mensen dat technologie er voor zou zorgen dat we allemaal maar vijftien uur per week zouden werken en met vliegende auto's zouden rijden. In plaats daarvan gebeurde er echter iets vreemds. Niet alleen zijn de vliegende auto's niet op komen dagen, maar de gemiddelde werktijden zijn in plaats van afgenomen juist toegenomen. En nu, in de geïndustrialiseerde wereld, bestaan driekwart van alle banen uit dienstverlening, financiën of administratie: banen die niet lijken te bijdragen aan de samenleving. In Bullshit Jobs, verkent David Graeber hoe dit fenomeen - dat meer geassocieerd wordt met de Sovjet-Unie, maar.".

Aantal pagina's

368

Taal

Engels

Uitgever

Penguin Books Ltd

EAN-Code

9780141983479

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Bullshit Jobs. door David Graeber gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Bullshit Jobs. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Bullshit Jobs. onder EAN-code 9780141983479 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Wetenschap & Natuur Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Economie & Financiën Psychologie Managementboeken Economie Sociologie Carriere & Succes Sociale psychologie Wetenschap algemeen Facilitair management Arbeidseconomie Sociale theorie Werk & Arbeid Impact op de samenleving Werkpatronen & Gebruiken Boeken

Bullshit Jobs. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Bullshit Jobs. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Bullshit Jobs. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Bullshit Jobs. in grote mate positief.

Bullshit Jobs. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Bullshit Jobs. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Bullshit Jobs. te kopen.

Het boek Bullshit Jobs. onder EAN code 9780141983479  is geschreven door: David Graeber.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Bullshit Jobs. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Bullshit Jobs. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Bullshit Jobs. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Bullshit Jobs. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Bullshit Jobs.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Bullshit Jobs. aanbieden. De PDF-versie van Bullshit Jobs. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00