Zoeken
  1. boeken
  2. Business bibliotheek De blauwe oceaan.

Business bibliotheek De blauwe oceaan. boek PDF

Geschreven door W. Chan Kim

Dit boek direct kopen via deze link.

Business bibliotheek De blauwe oceaan. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Business bibliotheek De blauwe oceaan. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Business bibliotheek De blauwe oceaan.:

Business bibliotheek De blauwe oceaan is een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in strategisch managen. Het boek is geschreven door W. Chan Kim en Renée Mauborgne - twee toonaangevende van de strategische waarde-innovatie. Met dit boek krijg je inzicht in de principes en strategieën om je bedrijf op een innovatieve en succesvolle manier te laten groeien. Het boek beschrijft de principes van de blauwe oceaan strategie, waarbij je je bedrijf richt op het onontgonnen rendabele terrein in plaats van de concurrentiestrijd in de rode oceaan. Je leert hoe je kunt concurreren met een innovatief product of dienst dat uniek is in de markt. Het boek leert je ook hoe je de concurrentie kunt vermijden door je te richten op het creëren van een eigen economisch ecosysteem, waarin je de markt definieert. Het boek bevat veel praktische voorbeelden, vragen en cases die je helpen bij het begrijpen van de principes. Met deze kennis kun je je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Business bibliotheek De blauwe oceaan is een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in het bereiken van een hoger niveau van strategisch managen. Dit boek is een internationaal geprezen meesterwerk over strategische waarde-innovatie.

Aantal pagina's

304

Taal

Nederlands

Uitgever

Business Contact

EAN-Code

9789047008156

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Business bibliotheek De blauwe oceaan. door W. Chan Kim gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Business bibliotheek De blauwe oceaan. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Business bibliotheek De blauwe oceaan. onder EAN-code 9789047008156 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Innovatie & Disruptie Organisatiekunde Boeken

Business bibliotheek De blauwe oceaan. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Business bibliotheek De blauwe oceaan. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Business bibliotheek De blauwe oceaan. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Business bibliotheek De blauwe oceaan. in grote mate positief.

Business bibliotheek De blauwe oceaan. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Business bibliotheek De blauwe oceaan. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Business bibliotheek De blauwe oceaan. te kopen.

Het boek Business bibliotheek De blauwe oceaan. onder EAN code 9789047008156  is geschreven door: W. Chan Kim.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Business bibliotheek De blauwe oceaan. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Business bibliotheek De blauwe oceaan. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Business bibliotheek De blauwe oceaan. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Business bibliotheek De blauwe oceaan. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Business bibliotheek De blauwe oceaan.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Business bibliotheek De blauwe oceaan. aanbieden. De PDF-versie van Business bibliotheek De blauwe oceaan. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00