Zoek
  1. boeken
  2. Businessplan op 1 A4.

Businessplan op 1 A4. boek PDF

Geschreven door Marc van Eck

Dit boek direct kopen via deze link.

Businessplan op 1 A4. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Businessplan op 1 A4. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Businessplan op 1 A4.:

Met 'Businessplan op 1 A4' leer je hoe je een (business)plan maakt dat werkt. De methodiek OGSM bestaat uit Objectieven, Doelen, Strategieën en Maatregelen. Dit plan op 1 A4 leidt je van ambitieuze visies naar concrete acties. Het is bewezen effectief voor organisaties wereldwijd, waaronder de NASA, Procter & Gamble en Coca-Cola. Het boek is geschikt voor iedereen die effectiever wil plannen, zowel zakelijk als privé. Door middel van heldere verklaringen en voorbeelden leer je stap voor stap hoe je een OGSM-businessplan opzet. Je krijgt inzicht in de werking van de methode en je leert hoe je deze kunt toepassen om betere resultaten te behalen. Daarnaast worden er praktische tips gegeven over hoe je voortgang kunt borgen, hoe je je team kunt betrekken en hoe je kunt omgaan met veranderingen. Kortom, een must-have als je je plannen beter wilt uitvoeren en meer succes wilt boeken.

Aantal pagina's

160

Taal

Nederlands

Uitgever

Business Contact

EAN-Code

9789047008408

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Businessplan op 1 A4. door Marc van Eck gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Businessplan op 1 A4. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Businessplan op 1 A4. onder EAN-code 9789047008408 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Communicatie & Presentatie Boeken

Businessplan op 1 A4. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Businessplan op 1 A4. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Businessplan op 1 A4. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Businessplan op 1 A4. in grote mate positief.

Businessplan op 1 A4. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Businessplan op 1 A4. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Businessplan op 1 A4. te kopen.

Het boek Businessplan op 1 A4. onder EAN code 9789047008408  is geschreven door: Marc van Eck.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Businessplan op 1 A4. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Businessplan op 1 A4. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Businessplan op 1 A4. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Businessplan op 1 A4. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Businessplan op 1 A4.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Businessplan op 1 A4. aanbieden. De PDF-versie van Businessplan op 1 A4. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00