Zoek
  1. boeken
  2. Capital in the Twenty-First Century.

Capital in the Twenty-First Century. boek PDF

Geschreven door Thomas Piketty

Dit boek direct kopen via deze link.

Capital in the Twenty-First Century. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Capital in the Twenty-First Century. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Capital in the Twenty-First Century.:

Productbeschrijving: "Capital in the Twenty-First Century, het meesterwerk van de Franse economisch Thomas Piketty, is een New York Times #1, Wall Street Journal #1, USA Today en Sunday Times bestseller, winnaar van de Financial Times en McKinsey Business Book of the Year Award en ook winnaar van de British Academy Medal. Dit boek heeft als doel om de manier waarop mensen denken over de economische geschiedenis van de afgelopen twee eeuwen te revolutioneren. Het boek is een intellectuele tour de force, een triomf van economische geschiedenis boven de theoretische en mathematische modellering die de economie in de afgelopen jaren heeft overheerst. Het is een omvangrijk verhaal over de toenemende ongelijkheid. Piketty heeft een buitengewoon belangrijk boek geschreven ... Met zijn omvang en ambitie brengt het ons terug naar de grondleggers van de politieke economie. "- Martin Wolf, Financial Times.

Aantal pagina's

816

Taal

Engels

Uitgever

The Belknap Press

EAN-Code

9780674979857

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Capital in the Twenty-First Century. door Thomas Piketty gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Capital in the Twenty-First Century. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Capital in the Twenty-First Century. onder EAN-code 9780674979857 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Economie & Financiën Managementboeken Economie Financien & Boekhouding Politiek Economische geschiedenis Ontwikkelingseconomie Politieke economie Theorie & Filosofie Financien Centrale & Federale overheden Boeken

Capital in the Twenty-First Century. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Capital in the Twenty-First Century. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Capital in the Twenty-First Century. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Capital in the Twenty-First Century. in grote mate positief.

Capital in the Twenty-First Century. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Capital in the Twenty-First Century. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Capital in the Twenty-First Century. te kopen.

Het boek Capital in the Twenty-First Century. onder EAN code 9780674979857  is geschreven door: Thomas Piketty.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Capital in the Twenty-First Century. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Capital in the Twenty-First Century. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Capital in the Twenty-First Century. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Capital in the Twenty-First Century. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Capital in the Twenty-First Century.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Capital in the Twenty-First Century. aanbieden. De PDF-versie van Capital in the Twenty-First Century. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00